• 7juli

    Hur lång tid tar det för efternamnsändringen att gå igenom?

    Jag gifte mig den 7juli och har fortfarande inte fått några papper hem, så idag ringde jag och kollade upp det! Och det har tydligen blivit någon MISS!!! Som vanligt när det gäller min otur (Grrrrr), så vår vigsel har blivit registrerad redan den 12juli men det har blivit något tjorv med namnändringen. Det stod klart och tydligt hos dem att vi skulle byta till min sambos namn, men ändå har det fastnat hos dem. Så nu skulle hon fixa det åt mig och det skulle vara klart med det inom de närmsta dagarna! Vi får väl se! ;)

  • 7juli
    Five year engagement skrev 2012-08-15 18:22:37 följande:
    skönt att det snart är fixat nu då.. jag väntar på mitt också, borde gå fort nu tycker jag när papprena (förhoppningsvis) kommit fram..

    tyckte det var lite kul att du skrev "sambo", sitter i länge det där... fnittrar fortfarande när jag refererar till min man som MIN MAN..
    Haha, har inte tänkt på det själv att jag skrev sambo. Ja det lär ta länge innan jag lär mig säga och "skriva" make! =) Har även ett dilemma när jag ringer någonstans om jag ska säga mitt nya eller gamla efternamn, har än så länge kört med det gamla då nya inte gått "igenom" än! Men har nu bestämt mig att jag från nästa vecka börjar använda det nya, vare sig skatteverket har fixat det eller ej! =)
Svar på tråden Hur lång tid tar det för efternamnsändringen att gå igenom?