Inlägg från: MajaStina |Visa alla inlägg
  • MajaStina

    Lågprisbudgetbröllop

    Vi tänkte oxå köra budgetvarianten så gott det går!


    Jag är mitt uppe i planeringen just nu och mailar förfrågan på billig catering här i stan. Vi har inte bokat datum för det hela än, men nån gång i slutet på augusti är det väl tänkt.


    Tänkte nog göra som du och passa på att handla under studentperioden så jag tror inte det blir "riktig" bröllopsklänning för min del...har inte riktigt bestämt mig där än. En väninna köpte en jättesnygg billig brudklänning på Tradera!


    Lokal tänkte vi hyra i mitt samhälle där jag växte upp för mina föräldrar är med i föreningen där så då kan dom fixa bygdegården billigare!


    Presentkort på en resebyrå är ju en perfekt grej att önska sej i gåva! Hellre ett sånt bidrag än brödrostar, glasskålar och annat hemskt man kanske får annars!! Hihi!


    Ringar däremot får vi nog lägga en slant på, dock inga alltför dyra saker. Jag vill inte ha guld för jag använder bara silver. Får jaga runt lite o se vad som kan passa!


    Känner mej lite virrig just nu precis så här i början, men som tur är har jag min bästa väninna till hjälp med planeringen, hon som gifte sig i en Tradera-klänning i fjol! Toppenbra att få tips av henne!!


    Lycka till i din fortsatta planering!!


    Ska bli spännande att kanske få följa dig här!!


    Ullis

  • MajaStina
    Sirifisen skrev 2012-02-29 21:52:25 följande:
    MsChevy: VIlket kul bröllop ni fick till på 10 000:- för så många!! Vill man så kan man misann!

    MajaStina: Kolla denna sidan, de har toppenfina o rel. billiga klänningar, www.candiny.se! Kolla gärna bloggen om du vill se vad som händer Glad
    Jag gör än så länge allt själv o är lite virrig jag med Tungan ute Bara varit förlovad en vecka! Vill gärna ha tillbaka ringarna nu så det känns "på riktigt" också. Jag avskyr också gult guld, men nu fick vi en i vitt guld fast jag föredrar silver, men det blir nästan samma färg så jag klagar inte. O med stenar tom! Det jag alltid vairt så rädd för, haha.
    Gudars skymning va många vackra klänningar!! Hur ska man kunna välja där?? Har du själv köpt därifrån eller vad skulle du ha för en klänning? Jag har hittat en del fina på Tradera oxå. Värst vad många säljare det finns där... Har ju ett tag kvar men det är sååå roligt att kika runt lite! Hittade en jättfin med lite svarta inslag som jag tyckte mycke om. Älskar ju svart!! Nä, jag får fortsätta glo alltså! Underbart!!
  • MajaStina

    Ååh, vad synd att du bor så långt bort!! Hade ju passat vår icke-existerande budget att få chansen att fotas gratis!! Nu har vi fått be en vän att sköta fotograferingen i stället, men det lär ju inte bli lika professionella bilder förstås. Hoppas du hittar någon på närmre håll som du kan få öva på! Borde väl inte vara så svårt!! Vackra bilder du får till!! Lycka till!


     


    Bentesolveig skrev 2012-03-24 14:28:06 följande:

    Intressant forum, bröllop är minsann inget billigt. Nåja, jag ska inte gifta mig, men däremot så fotograferar jag en hel del och älskar det. Har fotograferat i 4 år, mest natur men en del porträtt också. Jag planerar att skaffa en lite firma och vill så gärna få fotografera ett bröllop men har ingen i min bekanskapskrets som planerar bröllop i det närmsta-:) Jag behöver bröllopsbilder i min portfolie på hemsidan och därför så erbjuder jag mig att fota ditt bröllop helt gratis under förutsättning att jag får använda bilderna på min hemsida. Jag är gärna med hela dagen från förberedelse till sena kvällen, ni bestämmer. Bilderna får ni högupplösa på en cd skiva och kan sedan göra vad ni önskar med dem.


    Kika gärna in på min hemsida. www.bentesfotografi.se där kan ni som är intresserade kontakta mig


    Hälsningar Bente


Svar på tråden Lågprisbudgetbröllop