• teddy

    Här sitter jag och tänker på logistik! Hur tänker ni?

    Ja, som sagt... logistiken... hur gör man egentligen?
    Började just fundera på det och inser att jag inte riktigt vet...

    När ska man vara i kyrkan? Hur långt innan vigseln? Och jag menar, varför åka dit i en fin bil när ingen ser? ...om alla gästerna sitter inne i kyrkan menar jag... Eller hur går det till egentligen?
    Vi har tänkt att ha fotografering innan vigseln och jag undrar lite när och var den där sista tillpiffningen ska ske... i bilen till kyrkan eller? Det känns väl lite skumt...
    Och efter vigseln... Gästerna får ju åka till festlokalen först och så att säga invänta oss... det är kanske då man borde ha ett "snyggt åk", när man kommer till festlokalen.

    Jo, de e lite att fundera på! Inga stora problem kanske, hehe, men hur tänker ni? 

  • Svar på tråden Här sitter jag och tänker på logistik! Hur tänker ni?
  • teddy

    Nä precis, inga stora problem kanske, man de e ju lite intressant att veta hur andra tänker :) Va kul att ni blev lite dagens händelse, hihi!

  • teddy

    Ja, 1700tal, då tänker vi ganska lika... förutom att vår festlokal ligger ca en mil bort från kyrkan... men jag tänker att vi kanske tar lite fler fotografier under tiden gästerna tar sig dit eller något sånt...

  • teddy

    Ja, vad gör det att ni fotades efteråt?! Det är väl bra de me! :) Som jag skrev innan tror jag att vi kommer fotas både före och efter, hehe... vill ju få alla chanser att få en bra bild! ;)

    Dock tror jag att det kan bli lite svårt för vår del att ha väntande gäster utomhus då vi gifter oss i december... annars kanske man, alltså vi brudparet, kan va i intilliggande församlingshem innan, om man nu vill säga inte kommer direkt innan det börjar menar jag... kanske en idé?

  • teddy
    daniiel skrev 2012-02-27 23:12:48 följande:
    Haha nej, jag menade inte så, menade bara på att så många alltid propsar på att man ska fota innan för det är sååå mycket bättre och ifall man vill det (och det passar bättre i tex tidsschema), ska man göra det, men att fotas efteråt var väldigt skönt tycker jag och inte alls så dåligt som vissa vill få det att låta som :) Dessutom behövde jag inte stiga upp kl.5 på morgonen då ;P

    Menar du innan vigseln? Gästerna hade tillgång till en stor foaje i kyrkan med sittplatser, om det nu hade varit vinter :) Då hade vi nog släppt in i själva kyrkan lite tidigare också. Har inte kyrkan där ni ska vara någon brudkammare? Alltså något litet rum där ni kan vänta medan gästerna anländer? :)
    Nja, någon brudkammare vet jag inte, men som sagt ett intilliggande församlingshem där vi i så fall kan vänta... om vi inte kommer precis innan bara... ska fundera på det!
  • teddy

    Jo daniiel, jag hänger med på vad du menar. Jag tror nog att vi dock inte kommer att ha tid att va där så mycket tidigare... fotografering innan o sen måste man nog hinna få i sig nåt att äta med... "öva" i kyrkan får vi göra nån annan gång, hehe!

    Men som det ser ut nu så kommer vi nog inte ha nåt fint åk utan vi nöjer oss nog me en vanlig bil som vi kan åka fram och tillbaka i... vi ska ju ta oss till fotograferingen, var den nu komma hållas?, och sen till kyrkan, och sen till festlokalen osv och det enklaste är ju att ta en befintlig bil så att säga...Glad

    Men skulle vi nu välja att ha en lite speciell bil eller något hade vi nog valt att ha den från kyrkan och till festlokalen tror jag... nu när jag tänker efter är nog de så vi, i så fall, kommer göra... 
    Har dock redan bokat upp fästemannens ena bror som chaufför! Han kommer att köra med oss hela dagen och vi kommer att köra med honom, haha! Flört 

  • teddy

    Ja, de förstår jag, jättebra! Glad Mina tankar samlas bara lite nu under tiden jag funderar och jag får lite olika tips så jag e tacksam för alla tips!

Svar på tråden Här sitter jag och tänker på logistik! Hur tänker ni?