• Chicita

    Min kompis vägrar förstå att det är mitt bröllop och inte hans, vad gör jag?

    Du får nog vara övertydlig.
    Säg Tack men nejtack, jag gillar inte din artist. När du gifter dig så får du ha vilken du vill, men jag vill inte och det här är mitt bröllop.
    Tala om att om han inte respekterar det så vill du inte att han kommer på bröllopet alls, och att du faktiskt vill ha honom där och att du skulle bli ledsen om du måste porta honom pga att du är rädd för att han ska "ta över" och faktiskt förstöra din dag.
    Om han inte respekterar det så får du nog porta honom helt enkelt...

  • Chicita
    annamopp skrev 2012-02-17 13:49:56 följande:
    Ja det är så jag tänker. Det är inte för elakt då?
    Nej. Ärlighet varar längst. Det är elakare om du går och irriterar dig så pass på honom att du tar det bakom ryggen istället eftersom du inte vill såra honom.

    Sen kan man ju tänka på hur man formulerar det och under vilka omständigheter du säger det.
    Bjud honom på fika och berätta hur mycket du uppskattar hans vänskap och honom som person. Men att han håller på att förstöra glädjen med ditt bröllop för dig genom att lägga sig i för mycket.
    Säg att på hans bröllop så får han givetvis göra precis vad han vill och du kommer att stötta honom i hans val då. Men den här gången är det din och din makes tur att få vara i centrum och det är era åsikter som räknas mest och att ni vill ha det på ett visst sätt...

    Men ta det med honom innan det har gått för långt...
Svar på tråden Min kompis vägrar förstå att det är mitt bröllop och inte hans, vad gör jag?