Inlägg från: Italia08 |Visa alla inlägg
  • Italia08

    Vad är en "normal" bröllopsbudget?

    Vi hamnar också på strax över 100 000, exklusive bröllopsresan. Men det är ju, som minttus säger, middagen som kostar. Vi hade gärna lagt mindre pengar så klart, men eftersom vi har festen i en lokal som inkluderar allt: servering, mat, dryck, tårta, dekoration, så kostar bara det uppemot 60 000 för 60 gäster.

    Förutom middagen så är våra större poster:
    Fotograf, som vi ska ha hela dagen och dessutom köper upphovsrätten till bilderna av = vi får ALLA bilder på skiva, vilket känns jättebra.
    Ringarna (valde att ta var sin vigselring utöver förlovningsringarna) blev lite dyrare än vi först tänkt eftersom det kändes värt att lägga lite mer på något som man ska ha hela livet plus att vi pimpar min förlovningsring lite också.

    Det handlar ju som sagt om vad man prioriterar. Visst är 100 000 mycket pengar, men vi har sparat i två år och har så det räcker till just det ändamålet. Och det är väl det som är poängen, har man råd att lägga en viss summa och att det känns vettigt för en själv så är det ju inget problem - oavsett vad andra tycker eller har som budget.

Svar på tråden Vad är en "normal" bröllopsbudget?