Inlägg från: gbg2012 |Visa alla inlägg
  • gbg2012

    Vad är en "normal" bröllopsbudget?

    Det handlar om vad du prioriterar, du kan ha dyrare och billigare.

    Vi prioriterat att slippa göra så mycket själva och vi vill ha trerätters och fin lokal(utan att behöva dekorera så mkt) och då blir det dyrare. Nu har jag precis fått ett nytt jobb som jag ska pendla till och det är mycket i början eftersom jag är ny. Vi gifter oss om 3 1/2 månad och jag har en månad uppsägningstid på mitt gamla jobb vilket gör att jag dubbelarbetar dag och natt nu i några veckor. Kan ju säga att just nu är det verkligen värt alla pengar för har tillräckligt att stå i. =)

    Vi kommer ha sparat i två år och stor del av den tiden var jag student, eftersom jag tog min examen för några månader sedan. Eftersom jag äntligen fått jobb så är vår budget inga problem, vi kan lägga undan mer nu och på ett sätt är det tur att jag inte fått jobb tidigare då hade vi säkert börjat "slösa" =)

    Vi har en budget på ca 110 000 och det är för 65 gäster. Sedan kommer vår bröllopsresa gå på ca 60 000 eftersom vi troligtvis kommer åka till maldivierna eller västindien(inte bestämt oss än, åker först i november).

Svar på tråden Vad är en "normal" bröllopsbudget?