Inlägg från: Anonym (hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hm)

    Vad är en "normal" bröllopsbudget?

    Vi har lagt undan en rejäl slant till vårt bröllop och när vi räknar ihop allt (fest för 75 pers, kläder, fotograf, ev. transport, tårta osv) hamnar vi på ca 100 000 kr. Bröllopsresan är ej inräknad.

    Är detta en normal budget? Eller spenderar vi vansinniga summor (ja egentligen gör vi nog det men jag tycker det är värt)?

  • Svar på tråden Vad är en "normal" bröllopsbudget?
  • Anonym (hm)
    evigtkär skrev 2012-02-10 20:45:30 följande:

    För mig är det helt otrologt mkt pengar att spendera på en enda dag. Det är ju en bra handpenning på ett hus ju :)


    För mig så handlar det om att jag ska vara med min man resten av livet så att spendera så mkt pengar på en dag finns inte, när vi kan ha så mkt glädje av de pengarna sedan.


    Så över 50.000kr tycker jag är vansinnigt (inte ens det skulle jag spendera). Men det beror ju på vad du har för ekonomi i övrigt. Ni kanske har lika mkt till på ett sparkonto, vad vet jag :)


    Hus har vi redan, och barn. ;)  Båda vill ha en hejdundrande fest och en underbar dag då vi slipper tänka på ngt annat  än att njuta och ha det bra med vår släkt och våra vänner. Jag vill slippa allt ansvar för jag är ett sånt kontrollfreak att jag inte kan njuta om jag måste fixa & ha koll på en massa saker.

    Vi har råd att ha det här bröllopet och jag är så sparsam i vanliga fall att jag inte vill behöva snåla på mitt bröllop.

    Tack för alla svar.
Svar på tråden Vad är en "normal" bröllopsbudget?