• Jag han

    Ni som har axelbandslös klänning, vad har ni för bh?

    Lånar tråden lite om jag får :) Undrar lite var exakt en wonderbra är för något? Vad är skillnaden mellan en sådan och en vanlig axelandslös bh? Verkar ju onekligen vara en bra variant om man ha större byst vad jag förstått.

  • Jag han

    Hm.. lät ju väldigt bra! Men det funkar alltså på större byst också? Tack snälla för hjälpen! Skall nog köpa mig en sådan till sommaren :)


    Chicita skrev 2012-02-05 12:15:57 följande:
    Största skillnaden mellan wonderbra ultimate strapless (finns många wonderbra, modellen heter ultimate strapless alltså) är att den inte bara har en ståltrådswire under bysten som alla andra bh'ar. Utan den har en sorts "plasthänder" insydda i bh'n.
    Den funkar ungefär som om du lyfter bysten själv underifrån om du förstår vad jag menar.
    Och jag tycker dessutom att den är väldigt mycket bekvämare än vanliga axelbandslösa (trots att den är relativt stel)
  • Jag han

    Tur att du ofta är online här, som ger så bra svar jämt! :) Tack för det... :)


    Måste nog köpa en! Har inte hittat en enda bra axelbandslös bh som funkar på mig. Funkade förr när man var några kilon och kupor mindre ;) Men nu är det värre, haha.


    Chicita skrev 2012-02-05 16:02:53 följande:
    Den passar nog extra bra för de som har större byst. De som har liten byst får nog inte samma lyft, eftersom den inte är designad för att fylla ut en liten byst, utan bara för att stödja och framhäva det man redan har Glad

    Jag älskar min ultimate straples...
    Enda problemet jag har med den är att maken måste knäppa den i ryggen åt mig för jag kan inte vrida runt den pga siliconbanden Flört
    Och pga min trasiga axel så klarar jag inte av att knäppa i ryggen, knäppa upp går bra, men inte att knäppa
Svar på tråden Ni som har axelbandslös klänning, vad har ni för bh?