Inlägg från: AnnaMaria23 |Visa alla inlägg
  • AnnaMaria23

    Budgetbröllop med mat-panik!!

    Hej alla!

    Jag och min sambo planerar nu ett bröllop till september! Vi är inte direkt gjorda av pengar så vi ska försöka hålla nere kostnaderna så mycket som det bara går och än så länge inga problem med det MEN! Maten för sjutton! Jag behöver tips! Hur får man ner matkostnaderna? Min sambo har en enorm umgängeskrets så vi kommer antagligen ha ca 80-85 gäster.
    Jag har funderat på buffé eller bordsservering. Jag är på buffé men inte min sambo. Men när jag ändå har kollat runt lite på priser på bufféer från catering osv så är det ju svindyrt!! mellan 200-300 kr pp!

    Några som har några tips på hur vi kan göra med denna ständigt problematiska mat-frågan? Min sambo är väldigt noga med att det ska vara bordsservering med trerätters. Men hur kan man få ner priset på det?
    Alla tips mottages tacksamt!!

    Kram på er!

  • Svar på tråden Budgetbröllop med mat-panik!!
  • AnnaMaria23

    Oj, tack för alla tips! Ska absolut kolla upp detta med restaurangskolor! Tyvärr bor jag i en liten stad där det inte finns någon men bara tre mil bort finns en så ska kolla med dem!
    Sedan så låter det väldigt smart med att fixa förrätt och efterrätt själv! Jag älskar att laga mat och baka så hittar man något smidigt som går att förbereda 1-2 dagar innan så är det ju perfa! :D

  • AnnaMaria23

    Ja men grillbuffé är ju väldigt praktiskt på sommaren att ha! Bara ha 1-2 st som grillar till alla så får folk hämta det de vill ha! Väldigt smart!
    Bor tyvärr ca 10 mil från göteborg så det blir nog inte så billigt för oss att använda oss av dem!

  • AnnaMaria23

    Vi har nu bestämt att vi kör buffé rakt igenom! Förrättsbuffé, varmrättsbuffé och efterrättsbuffé. Skit smidigt! Tack för alla tips!!

Svar på tråden Budgetbröllop med mat-panik!!