Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Pyttis skrev 2013-01-05 16:41:57 följande:
    och jag jag blir 21 om  2 månader och sambon 25 :) hur gamla var ni? :)
    oj glömde svara på detta. jag är 23 och han är 24 :D
  • Pagnie
    Pyttis skrev 2013-01-08 10:57:59 följande:
    vi missa samma båda ;) haha
    Pagnie skrev 2013-01-05 19:22:10 följande:
    nej så kände jag med. går det på en gång nu så kommer man vara i kanske 10 veckan eller något sådant. Min sambo är medicinforskare och jag är sjuksköterska på en akutmottagning men kommer i höst eller nästa vår plugga vidare till barnmorska.
    Jag måste faktiskt erkänna att vi var in på hm och köpte världens sötaste filt med smurfarna på. vart helt kär i den.
    låter spännande, då har du stenkoll på allt nu då om du vill bli barnmorska:)
    förstår dig helt, ibland går det bara inte att låtabli
    haha ja jag har koll på en del. har ju under min utbildning till sjuksyrra jobbat som undersköterska på förlossningen. så jag har ju varit med på ett x antal förlossningar och kejsarsnitt. så en del har man ju lärt sig. plus att jag haft praktik på mvc och bvc också.
  • Pagnie
    Anjeschka skrev 2013-01-12 22:20:54 följande:
    Hej! Här har ni en till som ska gifta sig i juli! Vi gifter oss den 27 juli. Roligt att se och läsa hur långt ni andra har kommit i era planeringar :)
    välkommen :D
  • Pagnie
    pamjofre skrev 2013-01-13 01:22:08 följande:
    uch e så ledsen. 
    Idag träffade jag dem som ska göra maten till bröllopet (vän till familjen och min far), och nästan direkt börjar de prata om att de inte kommer att kunna göra maten, för litet kök osv!! "Vi måste nog catra". Vilket var det vi tänkte göra från början, innan de erbjöd sig att göra det istället! Så nu är allting tillbaka på ruta ett, och jag måste igen ringa runt för offerter osv. Det känns inte alls kul längre!
    För den budgetten vi har vill jag ändå ha ett fint bröllop, och de var mer elller mindre, "kan vi inte ha plastglas och plasttallrikar." (Vilket min far mkt väl vet att jag inte tyckier om!).
    De e verkligen inte roligt längre!

    Uch förlåt att jag knäller! Hoppas att ingen av er tar illa upp.

    Hoppas att de går bättre för er andra! 
    usch vad tråkigt. :( förstår att det känns jobbigt för dig för det är inte alltid lätt det här med att planera bröllop. kommer ofta bakslag.
    men gnäll på du. vi finns här för att lyssna och hjälpa.
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-01-13 19:16:32 följande:
    Den ska vara vit sen nån dekoration i lila men vet inte vad men det vet nog dem! Vi tycker om hallon och choklad så vi funderade på hallon och vitchokladmousse tyckte det lät gott, hoppas det smakar lika gott, ni då?
    åh precis så har vi tänkt med vår tårta också. typ hallon mousse och vit chookladmousse. vi älskar hallon båda två. tror det är skitbra tillsammans.
  • Pagnie
    Pyttis skrev 2013-01-13 19:29:44 följande:
    låter jättegott! blev sugen här haha
    haha ja jag med. så istället för en bröllopstårta ska nog jag ta och baka en sverigetårta så här på kvällen ;)
  • Pagnie
    Juli2013 skrev 2013-01-19 22:08:18 följande:
    Vi gifter oss också 27juli! :) vi tänker skicka inbjudningarna om ca en vecka, jag hade först tänkt skicka dem längre fram men ju längre tiden har gått har jag börjat känna att det. Börjar bli dags, folk börjar planera sina semestrar lite smått :) Jag tänkte först beställa inbjudningskort från calligraphen men ändrade mig sen och pysslade själv, känns lite mer personligt! Ska du göra själv eller beställa?
    usch nu blev jag ju lite stressad. vi gifter oss 13:e juli och har inte tänkt skicka förän i mars. hinner inte folk glömma bort om man skickar redan nu?
  • Pagnie
    Juli2013 skrev 2013-01-20 12:20:39 följande:
    Hihi, jag hoppas inte de glömmer :) alltså detär nog mer normalt att skicka i mars än i januari, men eftersom det är mitt i semestern och jag har hört hur en del börjat planera semestern så tänkte jag att det börjar bli dags. Men den största anledningen att vi är ute i så god tid är att vi gifter oss 60-80 mil från var de flesta gäster bor, så det krävs lite planering liksom :)
    ja men det är ju bra. dock vet dom flesta som vi ska bjuda om att vi gifter oss i juli så ser man så så är det lugnt :D
  • Pagnie

    ja är det ingen som vet så är det kanske mer bråttom att få ut dom. vi har en del släktingar från iran, usa och australien som ska komma och då krävs både pengar och tid så därför har vi inte kunnat hålla tyst. vi måste även fixa med visum och så till alla.
    Blir lite mer trixigt då.

  • Pagnie
    johannaochdennis skrev 2013-01-24 19:10:40 följande:
    Känns det inte sjukt overkligt att i år GIFTER vi oss! Fortfarande inte fattat! Hehe
    du det är helt galet overkligt. man räknar ju ner nästan varje dag. man kommer bli galen innan det är dags. jag vill snabbspola tiden lite jag.
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!