Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    åååååh!!! tjejer jag måste föresten berätta att min klänning har äntligen hittat hem nu, var och hämtade den hos sömmerskan idag och den är helt perfekt. verkligen helt underbar måste jag säga.

  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-04-23 22:27:11 följande:
    Pagnie skrev 2013-04-23 21:31:53 följande:


    här är mina ringar. den i mitten är min förlovningsring och de på sidorna är vigselringar då vi har två vigslar. :D
    Jättefina ringar. Du gillar blått va? ;)
    Och kan vi inte få se klänningen? 
    Haha japp jag älskar blått. det märks inte va? ;)


     




  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-24 18:25:50 följande:
    OWAO!!!!
    Haha jag tror jag väljer att ta det där som en komplimang ;)
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-24 18:48:39 följande:
    :)

    Den gör sig bättre på sig än på modellen på bilden du visat tidigare.
    Det var svårt att se då hur det skulle kunna bli bra,
    men himmel!
    SKITSNYGG!
    haha ja det var ju en dålig bild och bara bakifrån på den men det var ju den enda jag hittade. Men du har rätt, den blev så sjukt jävla bra så jag är galet nöjd. kunde inte ha fått en bättre klänning. Dock funderar jag på hur jag ska göra med slöja för jag fick fel längd på den och fick 3 meter istället för 140 cm och vet inte om det ser konstigt ut när den är längre än släpet och om jag borde ha en kortare?
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-24 19:14:41 följande:
    hmm...svårt att säga...
    Slöja är självklart men hur lång vet jag inte.
    Testa och fota?
    ja jag har testat och fotat men orkar inte lägga in bilden nu. men det verkar luta mer och mer åt att det blir en kortare. vi tar stockholm till helgen och kör sen på en kortare storlek. tror det blir bra faktiskt. Men jag ska fundera lite till i alla fall.
  • Pagnie
    20 juli 2013 skrev 2013-04-24 22:28:20 följande:
    Vilken drom! Den ar sa vacker! Grattis!!! Var hittar jag en san dar midja nagonstan forresten? - Precis en san jag letar efter:)
    Tack! Jag är så nöjd ;) haha jadu bra fråga. man får specialbeställa tror jag visst ;)
  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-04-25 20:12:07 följande:
    Ni pratade lite tidigare om hur länge ni varit tillsammans. sånt tycker jag är jätte roligt.
    Vi vart tillsammans för  10 år sedan. jag bara 16 år och han 18. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag hör ibland att folk tycker vi är galna som varit tillsammans så länge och blev det så tidigt men jag ser det inte som något negativt. vi hade båda haft flick/pojkvän innan och är det rätt så är det.
    Vi försöker ta vara på de tillfällen som ges för att hålla kärleken vid liv och än så länge har vi lyckats bra. senast i höstas frågade en tjej som vi inte kände hur länge vi varit ihop, när jag sa 9,5 år. höll hon på att ramla av stolen. "Ni ser ju nykära ut" hehe det var kul att höra Skrattande
    Men att ha ett förhållande är inte alltid en dans på rosor... det kräver arbete och kompromisser och ibland även tårar. men jag skulle inte ändra något om jag fick chansen...

    När träffade ni era m2b
    Håller helt med dig, man måste hålla kärleken vid liv och det gör även vi fortfarande. vi är lika kära nu som när vi var träffades. om inte ännu mer. och vi håller fortfarande på som när vi var nykära.

    4 år blir det i år.  :D
  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-04-25 20:32:27 följande:
    Kul att höra Skrattande
    Jag är av den typen att jag tror allt blir vad man gör det till.
    Sen är det inte alltid super enkelt men man får göra sitt bästa.
    Vad skönt att det gick bra för er. Men det är sådana tillfällen som man verkligen bygger upp ett väldigt starkt förhållande. vi är ju av den åsikten att bygger man en riktigt stark grund så klarar man allt tillsammans. Och vi har i alla fall under dessa år byggt upp en riktigt bra grund känner vi. vi kunde nog inte ha fått det bättre än vi har det nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter så.
    Jag har verkligen världens bästa man och jag älskar honom mer än jag någonsin kan förklara med ord. Det känns så skönt. Och jag inser verkligen vilken tur vi har han och jag som har varandra för just nu så är det så många i vår närhet som har gjort slut och blivit singel så de flesta förhållandena falerar nu känns det som medan vi planerar bröllop.
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!