• annapanna01

    Morgongåva till honom

    Har nu surfat runt för att få idéer vad man kan ge sin nyblivna man som morgongåva, men dock utan resultat. Han är inte mycket för bling och jag har aldrig sett honom bära klocka. Att ta lättklädda foton hos en fotograf var också populärt, men då jag bor i en mindre stad finns det inte någon sån fotograf i närheten.

    Så nu ber jag om all hjälp jag kan få. ALLA tips är välkomna!!!

  • Svar på tråden Morgongåva till honom
  • annapanna01
    masz skrev 2012-02-05 15:30:31 följande:

    Min sambo är heller inget för smycken.. Jag köpte ett dyrt arband till honom en gång och det glömde han på en parkbänk efter att ha spelat tennis.. Så något sådan får han inte igen :)


    Men jag funderar på pengar/presentkort så han kan skaffa jägarlicens för det vet jag att han vill ha.. Men vet själv inte riktigt hur det fungerar.
    Funderar även på  fallskärmshoppning..  Men vet inte :)


    Oj då. Jag har en känsla av att min m2b också kan tänkas slarva bort en sån sak... Presentkort låter som en ganska bra idé. Tack för tipset!
  • annapanna01
    malin martin skrev 2012-02-06 21:13:46 följande:
    Jag beställde den från danmark och betalade ca 800kr för den med frakt. Hade den hem i brevlådan inom en vecka. Jättebra service...kommer handla från dem igen
     
    Kollade deras sida. Fanns riktigt bra grejer där. Om jag nu mot förmodan inte skulle hitta en morgongåva där kan jag ju alltid spana in örhängena ;)
    Tack för tipset!
  • annapanna01
    juliamightbewrong skrev 2012-03-04 14:51:46 följande:
    Kolla etsy.com, men morgongåva är ju ett svenskt koncept så testa att söka på "valentine gift for him" eller bara "for him", då hittar man mkt fint.
    Ett extremt bra tips är annars Wade Creations rakset med borste och rakhyvel i en vacker trälåda som man kan gravera in med några fina ord. Även borsten och hyveln kan graveras in. www.etsy.com/listing/93457898/shaving-set-dou...
    Det är ett kanongulligt par som driver den etsy-affären, och de är väldigt måna om sina kunder.
    Men, det finns ju alltid en risk att man måste betala svensk tull (ca en tredjedel av inköpspriset), och man måste vara ute i lite god tid.
    Tack tack tack!!! Jag har varit inne på etsy och handlat nu. Det blev en tvål gjord av bl a Irish Stout :) Tror min m2b kommer bli jätteglad över den!
  • annapanna01

    Nu har jag kommit på den ultimata morgongåvan :) En tatuering. Frågan är nu bara vad själva motivet ska vara... Har fått en del förslag, men tar gärna emot fler :)

Svar på tråden Morgongåva till honom