Inlägg från: Anonym (upprörd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (upprörd)

    Jag har en svägerska som använder oss som personlig bank...

    Jag håller med fullt ut vad de andra har skrivit här. De gör henne en björntjänst. Hon behöver växa upp och stå på egna ben. Det är ju som andra skrivit här också att hon drar ju ner er i skiten också, ni blir ju inte kreditvärdiga om/när ni behöver låna pengar till er själva. Sen är det ju vansinnigt att stå på hela familjens mobilabonemang, de borde ha kontantkort då istället. Hon och hennes karl skulle verkligen behöva hamna hos Lyxfällan och det sorgliga är att om din sambo fortsätter och lånar ut pengar till henne och hon slutar betala så kan ju ni bli tvingade att anmäla er själva dit för att få hjälp.

     Detta är verkligen en ohållbar situation. Ja du behöver verkligen hjälp av någon annan som kan visa din sambo hur galet detta är.

    Jag tror alla här som läser detta förtså din situation och känner med dig.
    Lycka till.

  • Anonym (upprörd)
    Anneli256 skrev 2012-01-22 12:54:02 följande:
    ps.. Comviq kompis är ett kontantkort som har den funktionen där man kan prata gratis med varandra... o d finns flera sådana. Lite dyrare dock att ringa andra abonnemang.Flört
    Japp halebop har också sånt avtal för det har vi så det vet jag och som du sa det finns andra som också har det, så hennes argument om abonemang är skitsnack rent ut sagt. (förlåt mitt språk, jag blir så upprörd för eran räkning)

    Och hennes jäkla komentar om att ni inte behöver bo i hus, men va faaan på ren svenska. Är hon 4 år eller??? Ja det vet jag att hon inte är men vad ego trippad hon är. Om man vill bo i hus eller inte är ju upp till var och en och det ska väl inte syskon ha rätt att säga till om.

    Och som Elinfalk 85 skrev klipp alla mediamark, ikea kort mm så att hon inte kan använda dem. Eller för som det gamla beprövade dom visar på lyxfällan, ta en burk lägg i korten och fyll på med vatten och in i frysen då kan han ju inte bara ta kortet och ge det till henne. Men det bästa är nog att klippa dem.

    Hoppas verkligen att det ordnar sig för er.
    styrke kramar i massor för det behöver både du och din sambo.  kram kram
  • Anonym (upprörd)
    Lilique skrev 2012-01-23 09:43:20 följande:
    Det kan man ju visst? Jag har haft kontantkort (Telenor) i alla år fram till förra året, men att vara med i familjetjänsten fungerade ju trots det. Det innebar att jag kunde ringa mina föräldrar om jag så hade tömt kortet.
    Precis, det är bara en fånig ursäkt från systerns sida.

    Ts. Vad skönt att din sambo har börjat o säga ifrån, eftersom han inte gjort det tidigare måste det varit väldigt tufft för honom, men säkert skönt i efterhand.  =)

    All lycka till önskar jag er båda.
Svar på tråden Jag har en svägerska som använder oss som personlig bank...