• Dannedo

    Nån som har erfarenhet av Mary Kay produkter?

    Jag köpte MaryKay av en kompis och tyckte det funkade jättebra tills jag plötsligt fick fullt av kvisslor i hela ansiktet . Jag gick till en hudterapeut som så att det såg ut som om jag använt dåliga produkter med mineraloljor som täppt till alla porer. Jag trodde inte det kunde stämma eftersom produkterna var så dyra, med det visade sig att det visst var mineraloljor i, och det tog hur länge som helst innan min hy blev ok. Ang sminket så kan är det ju bara att testa, men min uppfattning är att man inte blir en speciellt bra sminkös av att gå en helgkurs, och det känns inte som att deras fokus ligger på bra sminkprodukter.

  • Dannedo

    Jag kan ju då tillägga att mina finnar och plitor inte kom under de första veckorna utan efter 6-8 veckor, och jag fortsatte tyvärr med produkterna i flera månader och det blev bara värre. Jag har känslig hy med väldigt små porer och har väl därför extra lätt att reagera på fel ingredienser.

  • Dannedo

    Självklart, jag vet ju att det finns många som är nöjda. Jag har använt billiga märken som funkat, och dyra som bara varit skit (för mig), men det jag inte gillar med MK är deras marknadsföring: "vi lägger inga pengar på reklamkampanjer och dyra förpackningar, ni betalar bara för dom bästa.ingredienserna" och så är produkterna fulla med mineraloljor som kostar noll kronor att framställa. Jag tycker det är är dålig stil helt enkelt. Dessutom tycker jag deras peeling är alldeles för grov för att användas i ansiktet.

Svar på tråden Nån som har erfarenhet av Mary Kay produkter?