Inlägg från: Dejli |Visa alla inlägg
  • Dejli

    Tänker jag fel här ?

    Men är det bara själva bröllopet hon tänker på? Hon kanske tänker att du vill hon ska vara väldigt delaktig i planering etc innan, och att hon kanske inte kan leva upp till det? Jag vet ju inte vad du har för önskemål om dina tärnor, eller om ni pratat om vad du förväntar dig, men det kan ju vara något sådant som gör att hon tvekar inför uppdraget.

  • Dejli
    Hanna05 skrev 2012-01-18 14:29:26 följande:
    Mina tärnor är inte med i någon som helst planering. Jag betalar kläderna och de behöver inte göra mer än att bara vara där den dagen som ett stöd och ha roligt. 
    Har du förmedlat detta? Det är ju många bridezillas här t ex som blir helt rabiata när de inser att tärnan inte har läst på om sina "plikter" (jag visste inte att det fanns så många sådana...), och en del verkar ta på sig mer än de behöver.

    Hur är hon annars? Har hon svårt att definitivt säga ja eller nej till saker? En del är ju sådana att de ska hålla alla dörrar öppna hela tiden. Fruktansvärt irriterande, men om det är så så är det ju bättre att hon inte tar på sig något extra om hon inte kan bestämma sig.
Svar på tråden Tänker jag fel här ?