• malinax

    ni med en budget på max 45000 kr och ca 60 gäster. Hur delar ni upp pengarna?

    Jag och min sambo har varit frlovade sedan sommaren 2009 och har precis börjat planera vårt bröllop lite smått. Än så länge vet vi att v vill ha ett vinterbröllop och funderar på budget. Är i inne på budget och har kommit fram till att det kan kosta oss max 45 000 kr om vi ska kunna ha ett vinterbröllop och ca 1 år. Så som rubriken lyder. Hur fördelar ni andra upp pengarna med ungefär liknande budget och antal gäster?? tips mottages tacksamt=)

  • Svar på tråden ni med en budget på max 45000 kr och ca 60 gäster. Hur delar ni upp pengarna?
  • malinax

    tack! Har tänkt att tärnorna får stå för sina kostnader själva och även marshalken (förutom blommor då=)) så där kan vi spara in lite. Spånar vidare=)

  • malinax

    Tack för era svar!;) än så länge e de långt kvar, är mest i grovplanerings fasen än. Har pratat pm feb nästa år men inget bestämt än,. Såklart vill vi komma undan så billigt som möjligt så ska redan nu börja kolla efter reagens som tex skor och bordsdekoration, vaser och dukar.. Vi har pratat om förgrena marinblå och silver. Vad tror ni? Blir det för juligt?

  • malinax

    Har dessutom en syster som är bagare och en som är frisör så där kommer vi nog undan väldigt billigt;) har oxå spånat efter klänning på enat.. Supersnygga och kanonbilliga! Vill nununu! haha otålig som man e

Svar på tråden ni med en budget på max 45000 kr och ca 60 gäster. Hur delar ni upp pengarna?