Inlägg från: lilla smulan |Visa alla inlägg
  • lilla smulan

    Budget-bröllop. Hur gjorde/gör ni?

    Vi ska ha ett rejält budget bröllop, 10.000:- är max pris för allt, utom ev resa. Vi har ca 70 gäster.


    Vi vill att det ska vara fint och därför skapar vi nästan allt själva, te.x. servett ringar är dekorerade wc rullar som delas till tre st "ringar", gästgåvor läggs i wc rullar som dekorerats och viktit in ändarna så det blir en ask , liknar de man kan kan köpa på panduro.. dekorationerna ska ha samma färger som inbjudningar, lime vitt och silver.


    Vi skapar korten själva med, och kommer att ha egen buffe, tårtor som jag bakar och dekorerar med sugarpaste.Vi kommer även att ha vinglas upp och ner med ljus uppe på, och blomma i, tar in björkkvistar och dekorerar lokalen.


    Min klänning är från kina och kostade 616:- ink väska och sjal och frakt. M2Bs kostym, 750:- skor och dyl köps nu på rean, max 400:- kommer att ha lånade smycken och så. Detta var några tips på att hålla nere budgeten..


    :)

  • lilla smulan

    Så här räknar vi för att få en tight miniatyr budget att funka...


    Bommuls servetter och mittparti dukar i lime, 280:- stoff och stil Pappers material från CChobby, har mycket sjävlv sen tidigare, detta är till inbjudningar och dyl, kostnad 200:- Såpbubbelrör panduro 300:-, Blommor köps in i buntar och gör egna buketter och deco, 1000:- Ringar Silver fina 300;- gravyr tar vi på ett års dagen (för vi e fattiga=). Dryck från tyskland via en vän, 1500:- (bara en 3del dricker alkohol,) läsk och kaffe och te ca 600:- knoppa lakan till dukar 400:- lill gardiner till stol deco, 400:- värmeljus 30:- stearinljus till 2 kandelabers 20:- porto 200:- transport 0:- serveringspersonal 0:- (vänner ungdommar fixar:) Hår 300:- vänner hjälper, smink 0:- naglar 300:- Maten köper vi på utlänska stormarknader till grymt bra priser.. wc rullar till servettringar och vikaskar får man ju i överflöd(ler). godis och kakor köps in i grosist pack, presis som den mesta maten.. Vår lokal kostade 300:- och som tidigare nämnt våra kläder 616:- klänning 750:- kortym skor har vi och lite annat som köås på rean... hoppas verkligen jag inte glömt något.. jo, foto, M2Bs bror är fotograf, en annan ordnar med musik på dator, och min bekant som är trubadur ska spela med mina barn. Det blir nog bra.. hoppas jag =P


     


     

Svar på tråden Budget-bröllop. Hur gjorde/gör ni?