Inlägg från: CarolineJohan |Visa alla inlägg
  • CarolineJohan

    Budget-bröllop. Hur gjorde/gör ni?

    Vi har ca 50000 sparat, men de pengarna har vi inte rört än, vilket känns väldigt bra. De pengarna kommer vi behöva ha när mat, dricka, lokal, band, fotograf etc. ska betalas. 

    Det vi gör, som säkert många andra också gör, är att vi betalar lite varje månad och trots att jag är ganska kräsen och väldigt intresserad av mode, smink etc. så har vi kommit undan bra där (vilket min blivande tycker är jättebra!).

    Hittade min klänning på en sida på internet (det var innan jag började att hänga här, så nu vet jag ju att det kallas Kina-sidor) och fick den uppsydd efter mina mått för ynka 1400:- TOTALT! Skorna hittade jag på Ellos och eftersom jag inte var kund där fick jag en vara för 50%. Ringarna är riktigt fina, men vi pga av att vi rensade våra smyckesskrin på guld så kommer det att landa på 8-10 000 (ord.pris 25 000) och då gör de min blivandes ring utav guldet och det som blir över betalar av lite på våra ringar.

    Save-the-date-kort, inbjudningskort, program etc. kommer jag att göra själv. Gillar det enkelt och då kan jag få det precis som jag vill.

    Vet ju inte när ni gifter er, men om ni redan börjat planera så börja samla på er sådant ni behöver i god tid och kolla på REA etc.

    Lycka till!!! 

Svar på tråden Budget-bröllop. Hur gjorde/gör ni?