Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    Tärna, Marsalk, Värdpar, Toastmaster- Vilken börda?

    Så här hade vi det:


    Tärna (min syster): Det hon gjorde var att gå efter oss in i kyrkan och ut... hålla min bukett och se till att släpet låg som det skulle. Sen var hon min toa-assistent ;) Och delvis ombyteshjälp inför överraskningen för älsklingen. Jag och fyra andra tjejer gjorde ett dansnr :"A whole new world" så syrran fick låtsas hänga med till "toaletten" när jag egentligen skulle byta om för stunden.


     


    Marsalk (älsklingens barndomsvän): Hjälpte till med påklädning a la frack, hämta blommorna med brudgummen, gå efter oss bla bla...ha hand om ringarna.


    Värdpar (mina föräldrar): Jo, faktiskt så ska det stå värdpar; mamma och pappa hade hand om all kontakt med gäster innan bröllopet och gästerna skulle osa dem. Så gästerna fick inte ha kontakt med oss utan var det något var mina föräldrar kontakten för det. Mamma skötte kontakten med restaurantchefen på hotellet så våra önskemål och tankar gick via mamma så bossen på hotellet hade en kontakt från vårat håll dvs.


    Toastmaster (min moster): Hon delade ut vogselprogram vid kyrkan, utbringade skål för oss, pratade om lite vad som gäller, presenterade talarna (hon var en av dem haha)...


     


    Hm..var det något mer....

  • TheD

    Hm ja... mina föräldrar, syster och pojkvän var med när vi fixade lokalen dagen innan..Såg till att alla som bidrog till bröllopsresan skrev på ett kort innan gästerna tog plats i kyrkan :)


    vad mer....

Svar på tråden Tärna, Marsalk, Värdpar, Toastmaster- Vilken börda?