Inlägg från: 19maj2012 |Visa alla inlägg
  • 19maj2012

    Hjälp! Tema Sagobröllop, tips!!!

    Hej!

    Jag ska gifta mig den 17 Maj och temat på vårat bröllop ska vara ur sagornas land....

    Typ mycket fjärillar, trollsländor, trollhassel, ljust och glittrigt, dekorera med "akskungen skor" belysningar mm.

    Har ni förslag på hur gästerna kan klä sig? (vi vill inte att dom ska komma som kelle anka, så lite diksret men ändå saga...flummigt värre...;) ) Mer dekoration? Musik? allt är välkommet!! :)

  • Svar på tråden Hjälp! Tema Sagobröllop, tips!!!
  • 19maj2012

    Tack för tipsen! :) Har ni förslag på hur jag kan få in det mer i andra delar också? :)

  • 19maj2012

    Hej och tack så jätte mycket för alla tips! Hjärta
    Förlåt att jag inte har svarat, har haft tenta och varit mycket fokuserad på den....

    Ja, det är typ sago skog kombinerat med askungen tema har vi tänkt! Jag har köt massor av fjärillar och några "askungenskor" att ha på borden och små belysningar. Vi ska små sagovagnar med lite godis i till gästerna och jag har hittat en perfekt låt från svanprincessan....

    Kul att du också ska ha sagotema! När gifter du dig? :)

    Min dröm är att jag skulle komma ridande (jag har två hästar) men jag tror det blir för komplicerat då bröllopslokalen ligger 5 mil från där jag bor.... :(

    Har ni förlag på hur man kan involvera gästerna men inte för mycket? Kan man ha som klädkod Kavaj, inspereras gärna utav sagorna då det är kvällens tema! :)` Kanske lite tråkigt?

  • 19maj2012

    Tack för att ni tycker det verkar vara ett kul tema!! Tiden går och der närmar sig... :) Jag har beställt och fått min klänning nu och ska prova den på tisdag, den är mycket fluffig med pärlor och blommor och jag ska ha höga vantar och tiara som en princessa ! :)

    Ring har vi som vi köpte i Thailand för över ett år sedan och dekoration tänker jag på...kom över små glittriga skor när dom reade julsaker som får blir "askungenskor" , massa fjärillar är köpta i olika storlekar...Små sagovagnar till varje gäst som jag ska lägga godis i, fjärillar till bordsplaceringen som man sätter på glasen gärna mer förslag!!! :) Sagocitat letar jag också, har ni några bra? :) Kram!

  • 19maj2012

    Näbbarna har fått sina små ljuslila klänningar med en fjärill på också, och jag har kommit på att jag ska spraya trollhassel vit och silvrig och så ska jag har massa fjärillar i den, annat man kan ha i som är sagoaktigt? Hittar inga trollsländor någon stans?

  • 19maj2012

    Va fina bilder! Hjärta Min kille var lite skeptisk i början, men det ska inte bli "barnsligt" det blir som i en vacker saga och det var han helt med på! :)

  • 19maj2012

    Vi har tänkt lite blandning av princess saga och typ "älvskog" .... om ni förstår vad jag menar :)

Svar på tråden Hjälp! Tema Sagobröllop, tips!!!