Inlägg från: sagoprinsessa |Visa alla inlägg
  • sagoprinsessa

    Hjälp! Tema Sagobröllop, tips!!!

    Gud vad kul! Jag ska också ha sagotema.
    Om du vill ha mer dekoration kan du köpa  en hög glaskupa och ha en ros i (skönheten och odjuret style), askungenvagnar, kanske något sagoslott som caketopper? Sagocitat under tallrikarna kan vara kul. Ska ni ha placering? I så fall finns det jättesöta hållare som ser ut som askungenvagnar, likadant om ni ska ha favors.
    Disney känns som ett ganska självklart val på musik.
    Ska ni vara ute kan du dekorera träd med små lampor som lyser, tycker att det ser sagolikt ut när det blir lite mörkare. Annars mycket levande ljus. 

  • sagoprinsessa

    Nu bara skiver jag känner jag, men Alice i underlandet utan att få det för Mad Hatter, om ni ska ha cupcakes eller dylikt kan du sätta i små  "eat me"  vimplar (finns jättesöta på etsy för en relativt billig peng) och runt flaskor och sånt så kan man sätta "drink me". Tekoppar som dekoration, med blommor i är också lite Alice för mig.

    ehh.. ja, fyra inlägg på raken, det blir så när man inte tänker innan man postar Glad 

  • sagoprinsessa

    Okej, ett sista (bara för att hemtentan är så jäkla tråkig), har du tänkt på hår, smink och smycken? Du kan säkert få till en jättefin sagostil om du tänker igenom hur du ska ha det.
    Med gästerna är det svårt, men om du vill ha Askungens bal-känsla så ska du kanske be damerna ha långlännig och herrarna kostym eller frack? 

  • sagoprinsessa

    Förstår dig med tentan, och tycker du är duktig som inte gör massa annat bara för att det är roligare, det brukar nämligen jag göra.

    Vi gifter oss 30/6. Så skulle mer än gärna se några bilder från ert bröllop sen, och kanske sno några idéer ;)

    Åh, vad vackert det vore om du red in! Men förstår om det blir för krångligt med hästtransport och få hem hästen och så. Med gästerna kanske ni kan önska hattar? Det kanske bara är jag men små hattar på damer och höga stora hattar på herrar anser jag vara lite saga, lite Alice. Men det kanske inte är så många som äger en hatt. Men tyckte att din formulering var bra, då är det ju upp till varje gäst själv att välja vilken "nivå" man vill lägga sig på och hur man tolkar temat. 

  • sagoprinsessa

    "If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day, so I never have to live without you."
     - Winnie the Pooh


    "Even miracles take a little time."         
     - The Fairy Godmother 


    "Remember:  Faint heart never won fair lady." 
     - Robin Hood 


    Giving up is for rookies." 
     - Phil from Hercules  
     
    Också den självklara "happily ever after" som vi också graverat våra vigselringar med, är sagocitat som vi ska "ha med" i bröllopet.

    Är så spänd, nästa vecka åker jag till England för att hämta min Cinderella klänning ur Disneys bröllopsklänningskollektion och jag hoppas att den blir lika vacker på mig som på bilderna. 

    Armband med trollsländor, tror jag att det är iaf.
    www.jewelleryinfashion.com/views/TIFFANY-Bracelets-5550.html

    Odium, jag tycker att det låter som en jättebra och rolig idé, så rolig att jag faktiskt funderar på att stjäla den Gladpulmonate - min kille älskar också sagor, även om han är lite mer inne på Alice i Underlandet än Askungen, så vi kör en kompromiss. Han ratade alla mina förslag innan jag sa sagor, då sa han bara "ja, det är temat för vårt bröllop". Så jag har nog tur, för trodde inte alls att han skulle gå med på det Glad



  • sagoprinsessa

    Vilken "sagotyp" har ni andra tänk er? Alice i underlandet style, Disney, Grimm, gamla folksagor., gammalt, nytt, skogssaga eller en blandning av allt.? Vore kul att veta vad ni utgår från då jag anser att det kan skilja ganska mycket mellan sagotyperna. 

  • sagoprinsessa
    28juli2012 skrev 2012-02-24 19:51:04 följande:
    Om du inte redan hittat Fairytale produkterna googla, finns en serie med dessa helt underbara saker Förvånad
    Kanske är dom kärrorna du kommer ha som favor boxar!?
    Måste bara fråga hur jag ska googla, får fram xbox spel, brädspel och så vidare Tungan ute
Svar på tråden Hjälp! Tema Sagobröllop, tips!!!