Inlägg från: Drömbröllop12 |Visa alla inlägg
  • Drömbröllop12

    Exotiskt resmål för den uttråkade bruden ;-)

    Börjar bli dags att boka bröllopsresa och vi har tittat runt på allt möjligt. Dock är det så svårt för alla paradisstränder i karibien och liknande känns så öde.


    Vill ju självklart ha det så fint och lyxigt men att ligga i en solstol 24-7 är inte min grej, någon med tips på en superlyxig (*glimt i ögat*) resa men med saker att göra, lite shopping och strosa kanske i en stad och gärna lite historia eller dyl.


    Någon med tips?


    Helst utanför EU men även inom om det är supergrymt ;)


    Hoppas på fina tips!

  • Svar på tråden Exotiskt resmål för den uttråkade bruden ;-)
  • Drömbröllop12
    Paris 111202 skrev 2012-01-05 14:46:22 följande:
    Jag kan också rekommendera Mexico, vi var i Playa del Carmen för ett par år sen, fina stränder, bra dykning, inte så sjukt varmt som Thailand (ca 25-30 grader i januari har jag för mig), vi hyrde bil några dagar och åkte till Tulum (jättefint), badade i cenoter (sötvattensfyllda droppstensgrottor- missa inte det!), Chichen Itza (riktigt coolt- stor mayastad från 600-talet, ett att världens sju nya underverk) och Coba (också en mayaruin, här får man gå några kilometer genom djungeln för att sedan få klättra upp på pyramiden). Jag rekommenderar även att besöka en Mexicansk kyrkogård, varje grav är som ett färgglatt konstverk! Jag är inte något fan av "vanlig" svennecharter, men Mexico var najs!

    Gud vilka bra tips ni har!


     


    Berlan skrev 2012-01-05 15:29:49 följande:


    Jag rekommenderar helt klart Honolulu/Waikiki på Hawaii! Där finns verkligen allt. Helt fantastisk shopping, snorkling, surfing, god mat, vänliga människor och ett enastående klimat. Det är också sagolikt vackert och du kan kombinera stränder i absolut världsklass med allehanda andra aktiviteter. Vi ville aldrig åka hem!

    Hur reser man egentligen till Hawaii? Verkar inte gå charter precis... Några tips?


    Jossen skrev 2012-01-05 14:17:41 följande:
    Hur mycket kan ni lägga på er resa?
    Det som krävs...

     

  • Drömbröllop12
    Emsie skrev 2012-01-06 15:55:42 följande:
    Jag måste tipsa om Brasilien. Vackert och mycket saker att göra :)

    Ååå spännande!


    Hur reser man dit? Tips på resmål? Hotell?

Svar på tråden Exotiskt resmål för den uttråkade bruden ;-)