Inlägg från: Jossen |Visa alla inlägg
  • Jossen

    Vad gör vi vid dåligt väder?

    Var ni kan ha vigseln istället har jag tyvärr inget förslag på ännu.

    Men att hyra ett tält kanske inte är fel. Det brukar ju finnas väggar på om det är regnigt, som man kan fälla ner. Annras kan ju de vara uppfällda och ni kan ändå använder er av det.

    På kvällningen kanske det blir lite kyligare och då kan det vara trevligt med ett litet kryp in!

  • Jossen

    Ja det brukar gå att hyra tält.

    Vad bor ni? Googla på det, så hittar du säkert något. Kanske kan ni förbereda någon slags mat, utifall att. Som ni lätt kan plocka fram om det blir alldeles för dåligt väder för att grilla. Annars kanske dett finns träd eller något ni kan stå under och grilla så det inte blir rökt istället ;)

    Hur pass dåligt väder vill de inte flyga i? Kolla med rådhuset, en vigsel där behöver ju bara ta fem minuter. Så det är ju inte direkt att de förlorar massa tid om ni inte kommer ( förutsatt att ni då väljer en kortare vigsel om ni bokar där).

    Åk runt och kolla lite i den staden ni bor och se om ni hittar någon alternativ plats som ni kan tänka er!

  • Jossen

    Maila och be om en prisoffert?

    Ja men det är ju jättebra!

    INgen aning, det får du fråga de om, men som jag skrev ovan; en vigsel behöver ju inte ta så lång tid så det b o r d e ju inte vara någon fara. Men det är ju vad jag tycker och sen kanske det ligger massa arbete bakom en vigsel i rådhuset som jag inte har en aning om som gör att det inte går att avboka tätt inpå?

    Det löser sig alltid ska du se!

Svar på tråden Vad gör vi vid dåligt väder?