• pulmonate

    Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?

    Hej alla brudar!
    Här kan vi skriva om hur ni tänker göra inför bröllopsdagen när det gäller underkläder. Snyggt, sexigt eller praktiskt? Vad har ni för klänning och vad väljer ni för underkläder?

    Det ska ju helst dra in på de rätta ställena (kring midjan tänker jag speciellt) och inte synas genom klänningen men samtidigt vara snyggt när väl klänningen kommer av, eller hur? Eller bytar ni om sen? 
    Jag kommer att ha en klänning som sitter tajt runt höfterna och bar rygg. Jag har normal vikt. 
    Har funderat lite på en shaping kjol och typ en sån unbra bH eller vad dom nu heter. Egentligen borde ju kjolen vara hudfärgat, men det är väl inte snyggt egentligen, eller? 

    Hur gör ni? 


  • Svar på tråden Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?
  • pulmonate

    Ni har alla många bra idéer! Det får nog bli något hudfärgat under klänningen i alla fall, men frågan är ju om man bara ska ta sömlösa string (är INTE snyggt, ärlig talat) och en unbra, eller liknande och sen byta om. Det kan ju vara lite kul o ha en korsett och en liten slöja som en "sexig brud" sen. Eller kanske en vit kort siden nattlinne med slöja också... hade varit lite kul. OskyldigMen egentligen tycker jag det hade varit kul om han ser klänningen åka av...men roligt om man har värsta hudfärgade heldräckt under!! Skäms hahahaha
     


  • pulmonate
    Bellen skrev 2012-01-28 23:13:21 följande:
    nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/underkläder/b... Detta blir det :) Både praktiskt och snyggt!!
    Detta var snyggt! 
    Jag kan dock inte ha bH, eller bara sån utan band där bak eller axlarna. Jag har provat min klänning nu och där är inbyggd bH i den, och det känns som att allt sitter på plats ändå. Dock i och med att den har bar rygg så är den inte jätte tajt så man kanske skulle ha något bara för att fylla ut
    Jag tittade på lite trosor igår som är hudfärgade utan sömn. Praktiska men inte så värst snygga. Dom som är string är ok, men det är ju inget speciellt. Så jag får nog också köra på att man bytar om. Jag såg några jätte snygga "klänningar" på Victorias secret som man hade kunnat byta om till. Vad tycker ni?
    Jag ville även köpa deras shaping kjol men den finns inte i min storlek och de verkar inte ta in den heller.
     http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265700698607&c=Page&cid=1324473485826&pagename=vsdWrapper
    Detta är en, men det finns mycket snyggt under "bridal" och "babydolls".
  • pulmonate
    1700tal skrev 2012-01-29 12:21:00 följande:
    Med den klänning det till slut blev så behövs egentligen ingen bh. Men kommer nog köra på det ändå för att det är fint. Men inget överdrivet "sexigt" eller så... Ett enkelt men vackert set med bh och trosa i ivory, kanske med lite spets blir det nog för mig.
    Jag kan inte fatta att du "övergett" kinaklänningarna. Du som hade flera otroligt fina klänningar, som är expert mm. :( Men jag är säker på att du blir jätte snygg i klänningen du har valt. Har du lagt upp en bild än?

    Jag hade nog också helst velat ha något i Ivory istället för hudfärgat. Hudfärgat känns så "mormor/farmor" Jag vill ju gärna ha en shapingkjol också som går upp till smalaste delen på midjan.  
  • pulmonate
    1700tal skrev 2012-01-30 19:40:19 följande:
    Haha, man blir ju bara liiite avtänd av tyskan! Men triumph finns ju i många butiker här också, du behöver ju inte beställa över nätet.
    Mmm, fast jag bor ju i Italien. Det finns visserligen lite affärer här med men dom brukar vara miniskula och inte ha stort sortiment. Närmaste är ett tag härifrån och på lördagar stänger dem redan 12.30. Men man kanske får åka dit en dag. Hade ju varit smidigt att kunna få prova ju!

    Victoria's secret funkar bra. Det brukar vara lite långa leveranstider bara. Men har man tid så är det inga problem. De har en snygg shaping kjol dock inte i min storlek (synd för den är desutom på rea).   
  • pulmonate
    1700tal skrev 2012-01-30 21:24:16 följande:
    Hm, ja det gör du ju... Är inte triumph vanligt där alltså? Men måste ju finnas massa underbara italienska underklädesmärken?
    Ja INTIMISSIMI är mitt favomärke. Har skitsnygga underkläder för bra priser! Deras shaping som dom hade inne (nytt sortiment kommer nu..) är med spetts och det syns förmodligen egenom. Men jag hoppas på vårkollektionen! Italien är mer känt för sina exklusiva märken i allmänhet och har inte lika många "vardagliga" märke som H&M, Zara, Åhlens, mm som jag kan sakna ibland.
    Triumph är tydligen tyskt, och jag är ju vid österikiska gränsen numera (närmaste större stad är Innsbruck) så förmodligen har de större butiker där. Dit åker man även när man får Ikea och H&M absitinens  
  • pulmonate
    Bröllop201206 skrev 2012-01-31 15:04:53 följande:
    Är bh-arna från Viktoria secret ungefärligt lika i kupstorlek som tex H&M? Alltså är det mindre i kuporna, eller större, eller samma?
    Jag har märkt de som detsamma. Jag köpte en som var super duper push up så den är ju lite liten i sig, för den ska ju verkligen trycka upp brösten Jag har bara köpt en bH, 1 bikini och några trosor, så jag har inte jääätte mkt erfarenhet. 
  • pulmonate

    Detta är Intimissimi's hemsida! 
    Skit snygga grejor! Dock har dom inte exakt det jag letar efter, dvs någon SHAPING variant som ändå är snygg!

    http://www.intimissimi.com/

    De har även en ny kollektion av brudunderkläder, men alla är bruna och i silkes. Italienarna har ju mörkare hudfärg men det är lite väl för blek-fisen som jag är!  


Svar på tråden Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?