• Pyttsan

    Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?

    Isis skrev 2011-12-31 15:16:00 följande:
    Jag kommer köra retro-underkläder.
    Bh utan bygel, strumpebandshållare och höga trosor. Allt i 'hudrosa' satin.
    Tunna ljust hudfärgade strumpor med söm.
    För mig är detta både praktiskt och snyggt! 
    Det låter ju jättefint! Var har du hittat det?Skrattande

    Jag vill absolut ha bekväma underkläder, och tror att det är säkrast att hålla sig till pudernyanser och ingen spets eller broderi, för att inte riskera att de syns igenom, t.ex. vid fotograferingen. Min klänning är chiffong, och det kan ju skina igenom om man har blanka underkläder med mönster.
  • Pyttsan
    J8783 skrev 2012-03-29 14:34:11 följande:


    Hej jag kommer  att ha denna bodyn under min klänning, det fanns hysköppning i grenen, kommer gifta mig i en svart blommig 50tals klänning (borgerligt).
    Bröllopet blir på för sommaren (1 juni) Så jag hoppas det inte kommer bli för varmt, för klänningen är i
    yttermaterial: 97% bomull, 3% elastan. Och foder: 4% elastan, 96% polyester.
    Tror ni det blir för varmt då? Jag kommer även ha strumpbyxor till denna. Enda alt var för mina lår kommer skava mot varandra annars.
    Andledningen till att jag väljer denna är för jag har gjort en gbp operation för över två år sedan, och allt daller sen på magen, med en inte så vacker hängmage på det. Vill känna mig bekväm utan att behöva vara rädd att trosor ska rulla ner under klänningen Skäms 
    Då alla trosor gör det suck... Men.. Kommer inte känna mig speciellt "fin" på natten senare. 
    Har ni något tips? Jag har ju denna magen, funderade på i tidigare inlägg om såna där hel täckande romantiska korta/långa klänningar kanske? Vi kommer säkert vara trötta men vill ju inte få hjälp av med min klänning (lång dragkedja med hyska) och där tittar ett "ägg" fram som jag känner mig i denna body.. Ursäkta skämtet men så känns det. Vill ju ändå känna mig någorlunda romantisk och fin. Flört

    Har ni tips, dela gärna med er. Glad


    Jag kommer också att ha en body, har jag tänkt. var har du köpt denna? Jag skulle vilja ha en i puderrosa eller vit. Vill du vara romantisk kan du kanske bara ha en vacker negligé, enkelt att ta på och enkelt att ta av..

    Jag räknar med att vi kommer att vara helt slut, somna hand i hand fnissandes över roliga incidenter och trevliga överraskningar under dagen. Knappast så mycket action i sängen. I varje fall kommer jag INTE att orka skruda om och åla i något rafset med strumpehållare och sånt, som ska av sen. Jag tror man sparkar av skorna, glider ur klänningen och sen tar vi ett glas skumpa eller en öl i morgonrockar/nakna/underkläder och bara lägger upp fötterna och suckar förnöjt. Hjärta 
  • Pyttsan

    Berätta gärna om den passar när den anländer. Är 173cm lång, så det är ju oroande om modellen är alldeles för kort. Ska kolla deras sida, kanske det finns mått där!

  • Pyttsan
    J8783 skrev 2012-04-11 01:01:12 följande:
    Hejsan. Bodyn har anlänt har bara inte hunnit med ;) Den passade i storlek 100E. Drar 95E. Men axelbanden var reglerbara och byst hållarna blev på plats :)
    Tack för att du tog dig tid att svara! Kanske jag får beställa en jag med då. Drar 85 D /DD, hoppas den räcker på längden om jag tar en storlek större än normalt!Glad
Svar på tråden Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?