• drömmer

    EBAY tråden!

    frökenkröger skrev 2012-03-05 21:59:50 följande:

    YES! Vilken bra tråd! Men jag har aldrig handlat på ebay, hur börjar man? Jag har öppnat ett konto och förde över 100kr igår, ¨bara för att kolla så det funkade. Men det har inte registrerats än.

    Om jag nu hittar något intressant, hur funkar det då? Trycker jag bara på köp knappen, och summan dras automatiskt från kontot? Läser att vissa har det kopplat direkt till bank kortet, är detta kankse lättare?

    Jag har endast varit inne på ebay.se, skulle ni hellre rekomendera ebay.com

    Känner mig lite vilsen i det stora ebay träsket.....


    Jag handlar bara på ebay.se Känns tryggt att direkt få se det svenska priset ;-D. Allt jag hittat på ebay.com har jag hittat på ebay.se, ibland får jag bara ta bort ngt ord när jag söker på en specifik vara....
    Det är samma priser också, men på ebay.se finns inga auktioner om man vill handla på det. Jag har hittills bara haft fast pris.

    Ja du trycker på köp, och sen kommer det visas vad du ska göra. Jätteenkelt . Jag har mitt kort kopplat. Jättesmidigt!


     

  • drömmer
    Bollan skrev 2012-03-09 15:03:38 följande:
    Jag älskar Ebay, det är mitt guld Har handlat massor där och är helnöjd. Men så är jag van också och vet var man ska leta och hitta dessutom. Har köpt två brudklänningar där och jag är helnöjd - (jag ska inte gifta om mig dock, utan köper för att plåta i dem och göra vackra brudbilder till vår portfolio med olika modeller. men men, jag köpte nedanstående klänning på bilden och den är så fin, min vän köpte en likadan till sitt kommande bröllop (hon provade min först) och man kan knappt tro att de är så billigt, köpte även tiara med för endast 100 kr..ja jag har fått en hel utstyrsel till under 1200 kr med frakt. Men klart man ska våga satsa med, de finns ju även de som syr upp klänningar där och då blir de aningen dyrare och längre väntan men de är fina tyger och snygga fall på dem. Däremot köpte ja inte skorna där, men nu har jag även sett man kan köpa brudbuketter i sidenblommor och de var ju inte så billiga direkt men så fina..blir nog sedan att inhandla så slipper ja köpa blommor varje gång som ändå vissnar..

    Åhh kan du inte länka till säljaren? Det är precis den klänningen jag är ute efter, men har hittat så många olika säljare så det hade vart bra med ngn som jag vet fler är nöjda med .
  • drömmer
    sabz skrev 2012-03-13 15:04:29 följande:
    Jag ahr beställt den klänningen fast på toodresses istället för ebay eftersom att mitt paypalkonto och ebay inte funkar :( Kan höra av mig sen när jag får den och tala om hur den är :)
    Åh ja jättegärna!! Vad kostade den på toodresses?
  • drömmer

    MickeoVictoria: Åh det är den vi med ska köpa. Låter bra att ni är nöjda! Uppdatera mig gärna hur den är i storlek sen :).

  • drömmer
    MickeochViktoria skrev 2012-03-14 15:25:27 följande:
    M2b är ganska bred över bröst & ryggpartiet då han har ganska mkt muskler, så vi beställde en 44" och den passa perfekt i överdel, knapparna gick igen, däremot var den ju ganska rak passform så den var ganska precis över magen (lite stor) och det var då drog vi ihop "snöret" där bak på max. Förövrigt VÄLDIGT nöjd. Jättefin, tunt material och de är väl bra för sommarbröllop :) Fin ivory-färg och vit baksida.
    Tusen tack för ditt svar!!
  • drömmer
    Pagnie skrev 2012-03-15 22:00:16 följande:
    ni brudar som har koll på ALLT. Hur är det när man köper grejer från usa. Jag har nu börjat kolla på Ebay.com istället för .se och hur är det då med tull och sådana här saker. Jag tänkte köpa berlocer och ringar till som jag ska ha runt vinglasen. Om det nu blir tull hur mycket blir det då? eller snarare vad baserar dom det på?

    Fast om du handlar på .se eller .com spelar ingen roll för tullen. Ända skillnaden på de sidorna är att .se inte har auktioner, men deras fasta pris är samma som fasta priserna på .com.


     


    Har för övrigt beställt en klänning från Usa som inte fastnade i tullen .

  • drömmer

    Någon som har hittat en bra säljare som säljer rosa slipsar till pojkar? Ja gärna likadana till män också

  • drömmer

    Hihi tusen tack hjgs !! Sitter återigen med vår budget som bara ökar. Tacka vet jag iaf ebay som kan dra ner det .

  • drömmer
    hjgs skrev 2012-03-20 20:53:21 följande:
    försökte lägga upp bilden med det tidigare inlägget men får det inte att funka...inte den bästa bilden på släpet men men. den är skrynklig, ska sys in och rättas till och snöras bättre och mkt annat men det var bara en snabb provning. här har jag tagit bort ringarna annars så stod den ut som ett tält...


    Så fin den ser ut!! Kan man få se framsidan? Har du köpt den också på ebay?
  • drömmer
    hjgs skrev 2012-03-20 21:11:06 följande:

    tror inte jag har någon egen bild på framsidan. men jag kan fixa nån dag. tycker inte den stämmer helt överrens med säljarens bilder men är nöjd ändå. kan leta fram säljarens bilder om du är intresserad. ja den är köpt på ebay gav 680:- sen köpte jag vinröda "kristall" pärlor och sydde i några och bytte till det vinröda bandet.


     


    Ja du får hemskt gärna länka säljaren !!
    Jag älskar ebay, och har precis klickat hem slipsar till mina näbbkillar (vad tusan heter det?! ).
Svar på tråden EBAY tråden!