• drömmer

    EBAY tråden!

    moonias skrev 2012-05-11 07:13:15 följande:
    Fick hem en superfin tiara igår! Mycket finare än på bilden där jag tycker den ser lite plastig ut...


     
    Superfin!! Har du länk? Pris?
  • drömmer

    Kan inte ni som beställt bröllopsklänning via ebay länka till säljaren och visa bild på klänningen ni fick hem? Jag är jättesugen på att beställa, men samtidigt också SÅ rädd att det ska bli fel .

  • drömmer

    Visst var det ngn som beställd barnkostym från Rococlothing på Ebay? Hur var deras storlekar? Vår son kommer vara 3 år och 4 månader och är normalstor. Tror ni 3 år passar då?

  • drömmer

    Någon som vet vad jag ska söka på när jag är ute efter "garderober" till kostym och klänning?


     


     

  • drömmer
    moonias skrev 2012-05-14 15:10:31 följande:
    Fick hem denna idag, bra kvalitet men LITEN! Det står att den ska vara 180cm lång, den är endast 150cm. Sen ska den vara 80cm bred i bottnen, där är den bara 58cm. Den ska även vara 20cm "djup" enligt annonsen men jag mätte sidan till ynka 9cm! :( Beställde ju denna framför andra billigare för att måtten lät stora och bra till min klänning eftersom den har mycket tyg och släp men i den lilla påsen går klänningen inte in :(. Kasst! Har mailat säljaren....
    Ojdå, vad trist! Hoppas bara de skickat fel och att de kan skicka en ny till dig.... Låt oss veta vad de svarar sen!
  • drömmer

    Usch vad trist. Verkar som tärnklänningen jag beställt fastnat i tullen för idag fick jag hem en poistavi. Står dock inget på den mer än vart jag ska hämta den, men gissar ju att det ska betalas ngt efterom de inte lägger den i brevlådan som de gjort med allt annat :(.

  • drömmer

    Åh tack. Ska åka ner senare och kolla ! Fast jag har beställt en likadan klänning innan och den kom i brevlådan. Men de kan ju packat i ett annat paket denna gången .

  • drömmer

    Wiii ingen tull !! Ny brevbärare kanske .

    Imorgon ska mina tärnor prova så får ni se bild.

  • drömmer
    140712 skrev 2012-05-20 10:25:12 följande:
    Jag beställde väst och kravatt förra helgen och fick hem dem i fredags.

    viewitem.eim.ebay.se/Ivory-Swirl-MensBoys--We...

    Ser precis ut som på bilderna och passade fint på blivande maken. Väntar även på följande dukningsattiraljer:

    Rosblad: viewitem.eim.ebay.se/1000pcs-rose-petals-opti...

    Kristaller: viewitem.eim.ebay.se/1000x-45mm-Acrylic-Diamo...

    Servettringar: viewitem.eim.ebay.se/12-White-Gem-Napkin-Ring...

    Pärlor: viewitem.eim.ebay.se/2000-Ivory-Half-Pearl-Be...
    Åh vad kul att höra. Det är just det set jag ska beställa till blivande, men har vart så mkt inköp nu att jag får vänta lite.
  • drömmer
    moonias skrev 2012-05-20 22:23:20 följande:
    Såg i en annan tråd en som hittat grejer på aliexpress.com så jag kikade in och ska man köpa något i större mängd så är den sidan bra!! Det är typ kinafabrikernas ebay. Men man måste ha bra framförhållning då leveranstiden ligger på ca 30 dagar, dock är frakten oftast gratis! Har precis beställt sånna små färgade gelékulor att ha i vaser istället för vatten. På ebay skulle 14g kosta ca 9 dollar med frakt, jag köpte 100g för 10,53 dollar! Nöjd! Skrattande
    Farligt som tusan att tipsa om såna sidor . Jag har inte vågat mig in än....Men det får bli en tur in imorn när jag är utvilad och kan tänka klart .
  • drömmer
    Imke1977 skrev 2012-05-21 08:26:07 följande:
    Nu är det färdighandlat på ebay till bröllopet iallafall. För nu är det inte ens två veckor kvar så nu hinner jag inge mer   hihi
    Åh vad spännande! Önskar er all lycka till Imke och hoppas ni får en fantastisk dag Hjärta. Börjar du bli nervös?
  • drömmer
    MariaMagdalena skrev 2012-05-30 08:55:49 följande:

    Hörrni jag måste få rådfråga er om en grej... Fick nyss ett mejl som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Fick detta en stund efter att jag fått bekräftelse om ett köp/betalning av en e-bay vara men jag vet inte om det har något med köpet att göra egentligen, känner inte igen avsändaren... Jag borde radera va? Eller är det någon annan här som fått liknande som vet vad det handlar om? Såhär står det i mejlet:


    Kere kunde hos Nets,
    Vi har for nylig fastsleet, at forskellige computere pe din Verified by Visa-konto, kodeord og flere fejl var til stede fer forbindelsen. Vi har nu brug for dig til at bekrefte dine kontooplysninger Verified by Visa.Hvis dette ikke er afsluttet inden for 48 timer, ville vi vere tvunget til at indstille din konto pe ubestemt tid, da det kan bruges til svigagtige formel. Tak for din forsteelse pe denne mede. For at bekrefte din online-konto:

    >>> Klik her for at aktivere din konto <<<


    :

    Avsändare: info@dk-hostmaster.dk">info@dk-hostmaster.dk


     


     


    Jag är alltid misstänksam mot sådana mail och raderar de alltid. Dock är jag urdålig på danska och förstår inte riktigt vad där står.... Men avsändaren borde ändå vara ebay eller paypal och det är ju inget av det. Jag hade raderat!
  • drömmer
    operfekt skrev 2012-06-07 17:46:07 följande:


    Här är en av tärnklänningarna, dock beställt från dhgate.. =)
    Den andra tärnklänningen ska vara likadan, fast knälång istället.
    Men min syster som ska ha den är dock bortrest nu, så hon har inte kunnat prova den än,
    hoppas den också passar!
    www.dhgate.com/hot-sale-sexy-sheath-floor-len... Här är länken till klänningen, Den största skillnaden är väl att bandet i midjan blev i siden, men tycker inte att det gör ngt =)
    Snygg!! Vad kostade den?
  • drömmer

    Skakar lite liv i denna tråden genom att fråga om någon vet en bra säljare med brudbukett i tyg?? {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden EBAY tråden!