• Therese508

    bröllop norrköping 2012

    Bröllop 2012 i Norrköping <3



    Finns det flera som ska gifta sig 2012 i Norrköping ?


    Vi gifter oss 16 juni <3

  • Svar på tråden bröllop norrköping 2012
  • YouandMe

    Vad gäller vår tårta så kommer vi välja Sockerbagarna, vet att dom har riktigt goda tårtor!! Hett tips!

  • YouandMe
    Therese508 skrev 2011-12-25 21:30:34 följande:
    tipps på bra frisörer i norrköping. funderar på hårtorget
    Ja!! TIPS! Jag har varit hos flera frisörer och klippt mig och aldrig riktigt fastnat för någon än. Jag vill gärna hinna gå till frisören några gånger innan så hon/han lär känna mig, min stil och mitt hår- så det är ju rätt viktigt att jag hittar någon nu snart Glad
  • fruhgan

    Om ni ska ta tårta från Sockerbagarna så ska ni se till att de har koll och kom överens om hur och när ni ska höras. Boka in både konsultation och provsmakningstårta och boka in ett uppföljningssamtal direkt och bestäm allt detta direkt vid första konsultationen.
    Vi ville först ta tårtan därifrån och vi var på konsultation och vi fick provsmakningsbitar av dom men vi ville ändra på smakerna efter det men vi fick aldrig riktigt tag i han som vi hade kontakt med, eller jo han svarade ibland på sin mobil men hade aldrig tid att prata och ta emot våra önskemål på ändringar och tog aldrig vår beställning
    (skriver inte ut namnet på honom här, det vore lite fult) och vi fick aldrig klarhet i det hela.
     Han skulle ringa upp och vi lämnade flera meddelande till honom men vi lade aldrig någon beställning eftersom han aldrig tog emot ändringarna ordentligt och hörde inte av sig tillbaka till oss. Tiden gick och vi började bli oroliga för att inte få någon tårta (eftersom vi aldrig ens kunde prata om ändringarna-hur skulle vi då kunna lägga en formell beställning?).
    Vi valde till slut Åby Konditori och fick det vi ville ha direkt och blev jättenöjda.
    Dock hade Sockerbagarna också levererat en tårta till bröllopet, en tårta vi alltså INTE beställt och en tårta som var som vår provsmakningstårta som vi INTE tyckte om och vi hade ju meddelat att vi INTE tyckte om den.....
    Vi behövde i alla fall inte betala för den tårtan. Jag måste tyvärr säga att när vi ringde dom efter bröllopet för att reda ut det...då svarade han som vanligt inte. Men när Fredgagården ringde upp honom åt oss...då svarade han direkt och då var det inga problem....vi behövde inte betala.
    jag tycker att Sockerbagarna har goda bakverk men jag litar inte på dom längre.

    Om ni vill ha fina håruppsättningar och/eller extensions till uppsättningen så rekommenderar jag Teresa Di Luca, hon jobbar på Salong Madeleine på Trozelligatan. Hon går fina gelénaglar också

  • JochS

    Åh flera som ska ha fest på Sörby herrgård! 
    Vi gifter oss i Östra Eneby kyrka 7/7-2012. Mycket kvar och planera, och ingen inspiration... hur gör ni för att komma i gång med planeringen??? 

  • Therese508
    JochS skrev 2011-12-26 14:41:45 följande:
    Åh flera som ska ha fest på Sörby herrgård!
    Vi gifter oss i Östra Eneby kyrka 7/7-2012. Mycket kvar och planera, och ingen inspiration... hur gör ni för att komma i gång med planeringen???
    Hur många ska ni vara på festen ? Jag tycker att det är roligt med planeringen :) Om du börjar så kanske du kommer i gång.
  • JochS

    Vi kommer att vara ungefär 50 stycken. Inga barn förutom våra egna två. Just nu är en av frågorna vad vi ska åka med mellan kyrkan och festlokalen.. vi funderar på flakmoppe... men var får man tag i det?

  • RazzHaug

    Hej!
    Roligt med fler som gifter sig i Norrköping!
    Vi gifter oss precis som JochS den 7/7-2012 men i Kvillinge kyrka och ska ha festen i Himmelstalunds Brunnsalong =) Vi har inte heller kommit så långt i planeringen men har börjat göra inbjudningskort osv :)

    Tänkte tipsa om Barberar´n i Norrköping de är riktigt duktiga och både jag och fästmannen har alltid blivit nöjd när vi varit där. De är kanske inte de billigaste men som sagt riktigt duktiga :)
         Matilda Söderström är en bra fotograf: fotografmatilda.nu/blogg/ spana in hennes bilder ;)

  • SaraJ83

    Vi var på ett jättefint bröllop i Norrköping förra sommaren. De hade anlitat http://www.akleja.nu/ till alla blomsterdekorationer samt brudbukett, de var jätteduktiga. Som fotograf hade de http://fotografemmi.se/ och hon tog superfina bilder, tror inte hon var jättedyr.

  • JochS

    Idag har jag köpt min brudklänning.... eller i alla fall betalt handpenningen...känns så spännande. Men efter jag kom hem så reagerade jag på en sak... 

    När jag var där och provade första gången så sa hon att det var 3,5 månads leveranstid, nu kunde jag få den i mitten av Januari. Jag skulle få köpa provexet för fullpris. Men den är felmärkt säger hon. Jag börjar dock undra om den har varit uthyrd och är omsydd...  och i så fall vill jag inte betala fullt pris för den. Om jag ens vill ha en begagnad. Jag vill ju att den ska vara bara min! Är jag gnällig? skulle ni ha gått tillbaka och pratat eller låtit det bero?
     

Svar på tråden bröllop norrköping 2012