• Therese508

    bröllop norrköping 2012

    Bröllop 2012 i Norrköping <3



    Finns det flera som ska gifta sig 2012 i Norrköping ?


    Vi gifter oss 16 juni <3

  • Svar på tråden bröllop norrköping 2012
  • Memsan

    Vi har bestämt tema, mat, mannens kläder, gästlistan, lokaler har blivit tittade på men inget har blivit bestämt, marskalkars kläder är provade, dekorationer är påbörjade, tårta och blommor är också istort sett klara.
    Man hinner med mycket när man är hemma hela dagarna. :)

  • Fästmön

    Vi har bokat lokal och kyrka. Jag har beställt en klänning som bör komma hem på torsdag så jag håller tummarna =)

    Jag har pratat med en blombutik som sa att just pioner som jag har tänkt mej till bröllopet kan skilja sej mkt i pris beroende på vädret. Så jag kommer inte att bestämma blommor förren 4 veckor innan bröllopet beroende på prisläget. Tårta väntar jag också med. Frisör får bli en bekant och min syster fixar mitt smink. Dekoration ska vi inte göra själva (ingår i lokalen) så det gör jag inget. Det är bara honnörsbordet som vi eventuellt fixar själva men jag har inte bestämt det än. Min m2b ska fixa med bil så jag får väl lita på att han gör det =/

    Det som stressar mej och som jag vill ha klart snart är inbjudningskort, bröllopshäfte och fotograf.

    Är det ngn som känner till en bra och prisvärd fotograf i trakterna?

  • Memsan

    Jag gillar Nathalie Lindholm, hon bor på vikbolandet.
    Vi hade tänkt att anställa henne men hon sa att hon troligen kommer flytta till Tyskland under hösten 2012. Men jag tycker att hon är en otroligt begåvad fotograf och i mitt tycke mer prisvärd än de mera kända här i stan. www.colina.se/foto/

  • Therese508

    tipps på bröllopstårta i Norrköping, något ställe som ni vet har bra rykte ?

  • Fästmön

    Många blomsterbutiker har pärmar med blombuketter som de har gjort. Då kan man lätt se om de är duktiga eller inte. Det finns ju även olika "stilar". Man kan ju få en feeling för stilen bara man går in i butiken o tittar. Så det är ett tips =)

    Bröllopstårta funderar jag på att beställa från Linköping faktiskt - från Tårtverkstan. De är väldigt bra!

     

  • Memsan

    Jag kommer göra samma sak som Fästmön när det gäller tårtan. Eftersom våran tårta kommer vara den sak som binder samman hela temat så är vi extremt noga med hur den kommer se ut i slutändan. Därför kommer vi vara på Tårtverkstan.

  • fruhgan

    Tips för blommor: Snittblomman (Trädgårdsbyn): www.tradgardsbyn.se/brollop.html
    Hon som har det, Elise, är jätteduktig och hon älskar verkligen att göra brudbuketter och lägger ner sin själ i arbetet. Vi hade alla blommor till bröllopet därifrån: brudbukett, mannens blomma, tärnbukett, hårblommor och bordsdekorationer. Vi fick komma ut dit för konsultation ( kostar inget extra)  och man får prova ut vilken modell som passar en, hon har alltså brudbuketter i plast i olika former:rund, droppformad osv så man får stå framför en spegel och prova och vi fick hem en liten minibukett med de blommor vi skulle ha i buketten som present.
    Vi blev jättenöjda med allting! Rekommenderas varmt!
    Tips för tårta: Åby konditori, de har ju butik på Drottninggatan och ute i Åby. Jättegoda tårtor och väldigt tillmötesgående. Rekommenderas varmt!

  • Therese508
    tipps på bra frisörer i norrköping. funderar på hårtorget
Svar på tråden bröllop norrköping 2012