Inlägg från: Lillis82 |Visa alla inlägg
  • Lillis82

    royal carrabean,erfarenheter tips?

    VI åkte med Royal Caribbean i somras och ÄLSKADE det!! -vi åkte med båten Oasis of the seas på midsommar och en vecka och det är den bästa resan vi gjort!! Det som gjorde att vi älskade resan var dels pga av vädret som är i Karibien men dels av enkelheten med båten, maten ingår, det finns allt på båten, (lite dåligt med shopping) men det va ju inte direkt därför vi va där heller.. Det var aldrig fullt vid poolerna, det fanns hur mycket underhållning som helst.. 

    Ställena vi gick i land på kanske inte var de mest intressanta, men vi gjorde utflykterna via båten så vi var väldigt nöjda ändå.. Mycket snorkling, solning och god mat. .

    Jag rekommenderar att åka med dem om man gillar enkelheten, att allt finns på plats, gratis mat, bra service, och du behöver inte ta en taxi för att komma någonstans.. det finns caféer, pubar, nattklubb, komediklubb allt.. det bästa var att på kvällarna hade de bio längst bak på båten så man såg horisonten bakom filmduken.. (där de har vattenshowerna) det var helt fantastiskt och väldigt romatiskt.. 

    Våran resa var inte så dyr.. betalade ca 10 000kr för flyg från Göteborg till Fort Lauderdale, mellanlandade i Frankfurt plus 4 nätter på Sheraton Hotel (1 natt innan och 3 nätter efter)
    Båten kostade ca 8000kr för en utsidesbalkonghytt. så ca 18 000kr/pers.

    Vi hade inga orkaner eller tropiska stormar under vår resa.. 

     

  • Lillis82
    Sebastiána skrev 2011-12-31 17:42:32 följande:
    Fast frågan gällde väl kryssning i Medelhavet och inte Karibien? Vi funderar också på det. Någon som gjort en sån resa?
    Jo det stämmer, fast det jag menar är att jag tror inte det spelar någon roll vart man åker, utan det man skall gilla är själva resan (båten) om man skall göra en sån resa.. själva resemålen i sig räcker nog att man är intresserad av att besöka så får man en kanon resa.. 

    Är man inte en person som gillar den typen av resa som själva båtarna erbjuder så spelar det ingen roll om man åker i karibien eller medelhavet.. Jag och min m2b är inga backpackers tex, så vi skulle aldrig gilla en resa som ter sig som en sån oavsett om det är i ett land som vi verkligen vill besöka..  

    Hoppas att du förstår hur jag menar.. 
Svar på tråden royal carrabean,erfarenheter tips?