• augustesen

    Vilken bröllopsbutik i Stockholm får man inte missa?

    Jag gick en runda och rekade innan den stora provardagen. Besökte Bröllopsbutiken, KiK, Bröllopskällan, Stockholm Brud och Fest, Garamaj och LILLY.

    -  Butikerna på Hornsgatan fungerar - ligger en i mitten och tre på slutet av gatan. Värt ett besök!
    - Garamaj är otrevliga och vet inte vad service är, om man ska betala 20.000:- för en klänning vill man ju iaf ha trevligt bemötande - Undvik!!!
    - KiK hade få klänningar men tjejen som jobbade var sååå mysig! Rekommenderas!
    - Bröllopsbutiken vid St.eriksplan var värdelös, otrevlig personal och inga snygga klänningar :(

    - Lilly var den enda butiken jag besökte på själva dagen för att prova, hade bokat tid och var oftast ensamma i butiken. Jane som jobbade va schyst. Köpte min klänning med 40% rabatt vilket var CRAZY. Rekommenderar butiken!!!

    Lycka till i jakten!!

  • augustesen
    Paula1 skrev 2011-11-17 18:50:18 följande:
    Tack för dina tips! Smart att reka innan. Hur lång tid tror du man behöver på sig i varje butik? Ska man räkna med en timme?
    Jo jag tyckte de, ville inte slösa bort tid i en butik som inte är serviceminded. Jag var hos Lilly i 2 timmar totalt, men då provade jag en massa och gick runt i butiken en massa.
    1 timma per butik är nog rätt lagom, vissa kanske inte har något alls medan en annan tar 1,5.
  • augustesen
    cookieandkermit skrev 2011-11-17 20:43:28 följande:

    Lilly helt klart! När jag var där senast så hade jag bara 1 timme i butiken och det kändes som lite, hann inte prova alla klänningar jag ville, provade 5 stycken, men ville prova 2-3 st till, men hann som sagt inte det. Men ska boka in en ny tid för att göra det. :)


     


    Bäst är att boka in sig på en vardag om man kan, jag var som sagt där i två timmar och fick prova hur mycket jag ville. Är man där på en helg antar jag det är fullt med folk och då får man nog mindre tid.
    SannaO skrev 2011-11-18 13:08:21 följande:
    Garamaj skulle jag inte hoppa över! Av de tre butiker jag varit i än så länge: Lilly, Sthlm Brud och Fest och Garamaj står de i särklass bäst med finast klänningar! Letar själv vidare för att inte bestämma mig för fort och tackar för tipset om Milagro som jag läste här :)
    Garamaj kanske har fina klänningar men värsta servicen, tjejen som jobbade kollade inte ens på oss och när en annan ville prova gick hon knappt med på det. Hur ska de då lyckas sälja klänningar? Men Lilly ligger ju vägg i vägg så skadar ju inte att kolla in :)
Svar på tråden Vilken bröllopsbutik i Stockholm får man inte missa?