Inlägg från: LillaEllan |Visa alla inlägg
  • LillaEllan

    Hur får jag bysten att se större ut?

    Vi2alltid skrev 2011-11-16 09:27:36 följande:

    Jag skulle också rekommendera att gå till en riktig underklädesbutik, främst för att se till att du verkligen har rätt storlek. Jag har skämts för mina bröst i alla år, tills en kompis till mig tappade hakan när jag sa att jag hade 80 A. Hon jobbade i en sådan butik då, och hon hjälpte mig att få rätt storlek. Det visade sig att jag skulle ha 70 C. Tror fan att mina bröst såg små ut, när jag klämt in dem i för liten kupa! Då sa hon att typ 70% av alla kvinnor faktiskt går runt med fel storlek, för att de förmodligen precis som jag trodde att har man platta bröst så är det nästan automatiskt så att man ska ha liten kupa... och när det klämmer så ökar man på omkretsen istället.


    Så här i efterhand är det ju helt självklart, men kunskapen är tydligen inte bättre hos oss kvinnor.


    Twilfit är inte så dyra, där kan du få en bra BH för runt 200 kronor. Själv gillar jag även Change, de är lite dyrare, men det är värt det! Och du kan ju köpa en som funkar till lite finare vardagssituationer också, så kan du använda den fler gånger :)


    Jag rekomderar change! Underbar personal och bra priser! Jag har då lite större byst, första gången jag gick dit kom jag in med 80C (har alltid haft problem med att hitta bhar och de har aldrig suttit bra så det var min sambo so tvinga dit mig :D) ut kom jga med en70 G kupa :D Underbart och de ser mindre ut efersom den sitter som den ska!!! ( det är såklart det jag vill  :)).   Så spara dom alla mina uppgifter vad för modell jag gillar så min sambo kan köpa presenter til mig :)
Svar på tråden Hur får jag bysten att se större ut?