• 1700tal

    Hur får jag bysten att se större ut?

    Nikkita skrev 2011-11-17 14:36:44 följande:
    Jag provade en "Bombshell" Bh på lindex & tyckte inte alls om den! Det blev volym rakt ut men inte någon snygg volym uppåt. Så brösten såg nästan spetsiga ut! Inte alls snygg på mig iaf Tungan uteVill oxå hitta en bra bh som gör bysten större & känns bra. Blir nog att testa en "riktig" underklädesbutik för mig!

    Precis samma blev det på mig, jag bara skrattade när jag provade den! Formen på hela "paketet" blev alldeles tokigt, det stod ut som en pil... Dessutom var den hemskt obekväm.


     


    Jag kör med den från Kappahls creemkollektion som har megamycket fyllning i sig. Men den har en helt annan form och fyller ut åt alla "håll", inte bara utåt (=spetsigt). Och hela bhn är mjuk (även stoppningen) och behaglig, superbekväm. Har numera 5 st i både vitt och svart - lever i dem! Och folk tror förmodligen jag har gjort en bröstförstoring... Rekommenderas starkt! Fast den har axelband förstås... Men jag använder axelbandlösa bh:ar flitigt under linnen osv och kör på creems där oxå. Men de har inte samma stoppning.

  • 1700tal

    Har också fått jättebra hjälp på twilfit. Gick dit för jag är ganska känslig mot olika material och när det sitter tajt, då blir jag tokig. Hon mätte mig under bysten (det är ju = bh-måttet) och konstaterade att jag behövde lite större så det inte klämde. Då fick jag gå ner i kupa istället. Så mkt bättre det blev! Förut satt det åt för mkt så jag fick märken och det skavde. Fult blev det också med tshirt på eftersom det satt åt så det blev "valkar", jag som inte ens har några valkar. Men det kanske är annorlund med större byst, då kanske man måste ha ett tajtare bh-band som orkar hålla bysten på plats.

Svar på tråden Hur får jag bysten att se större ut?