• Willow

    Hur får jag bysten att se större ut?

    Jag fick prova en san har nar jag provade min klanning, som ar delvis backless och typ spets. Det ar nog den mest osexiga beha man kan ha pa sig, men jag har inte mycket annat val, far val ta av mig den innan jag tar av mig klanningen haha. Men maste saga att den gav mig ett rejalt push och jag har inte mycket att hurra for i vanliga fall, plus att den sitter riktigt fast pa bysten. Vart ett forsok iaf och den verkar inte sa himla dyr heller.
    http://www.hpadirect.co.uk/strapless-silicone-gel-bra-38-p.asp 
    Googla 'strapless backless gel bra' sa hittar du sakert mer alternativ, jag tog bara forsta basta med bild.

  • Willow
    moonias skrev 2012-02-17 16:57:47 följande:
    Nackdelen med denna bh är att den lossnar om man svettas. Jag har försökt använda denna modell ett flertal gånger, från olika tillverkare (köpte den första på Lilly i Köpenhamn för 700dkkr), men alltid fått gå och byta då den lossnat :(.
    Det var det jag fasade for oxo, men tjejerna i butiken sa att dem var mycket mer 'klistriga' nar dem var helt nya och inte blivit tvattade flera ganger. Plus att jag haft vanner som har anvant dem och inte haft problem, en av dem var pa brollop en heldag och spenderade typ hela kvallen pa dansgolvet och dem trillade inte av - som tur var Fast det kanske beror pa vilken sort och pa person, byst och saklart hur varmt det ar... hmmm ja, jag har inget annat val an att anvanda dessa, eller vara utan och se ut som en planka... Det ma bara eller brista
Svar på tråden Hur får jag bysten att se större ut?