Inlägg från: nyfikentjej |Visa alla inlägg
  • nyfikentjej

    Vågar jag fria? Behöver tips och pepp!

    Hej!

    Jag är tillsammans med en kille sen drygt två år tillbaka och vi har bott ihop i drygt ett år. Vi har pratat lite om det här med förlovning men för honom är det inte så himla viktigt men för mig är det det. Vi har diskuterat framtiden och båda vill vi gifta oss och skaffa barn och så. Ett skäl han ger till att förlovning inte är aktuellt är att ringar är så dyra. Men jag tycker inte att ringens pris är det viktiga, det är själva kärlekshandlingen som jag ser som så fin. Vilket jag också försökt förklara för honom. Jag vet att han älskar mig och vill vara med mig och jag älskar honom. Hur ska jag göra? Vågar jag fria? Kanske jag ska passa på på skottdagen 2012?! Skrattande  För mig är det inte viktigt att det är han som ska fria, jag gör det lika gärna själv Tungan ute Är det någon mer som känner igen sig?

  • Svar på tråden Vågar jag fria? Behöver tips och pepp!
  • nyfikentjej

    Åhh jag hoppas jag vågar och inte fegar ur.. Vi får se Glad Men jag väntar nog till skottdagen så har jag lite tid på mig att planera och samla mod Tungan ute Jag vet inte riktigt hur jag vill göra. Har funderat på att laga middag till oss två och ge honom ett scrapbookingkort  där jag skriver "Vill du bli min man" eller nåt liknande. Vill ha det ganska enkelt. Han brukar gilla att få de kort jag gjort tidigare. Är det fånigt eller tråkigt?

    Jag bollar gärna tankar och ideér Trivia. Grattis till tillökningen! Har ni diskuterat att förlova er eller är han helt ovetandes?

Svar på tråden Vågar jag fria? Behöver tips och pepp!