• Brud1208

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Vi håller på att planera för fullt (eller jag iall fall) Skrattande Jag har en fundering om inbjudningskorten. Vi ska beställa en stämpel med våra namn, någon som kan rekomendera en bra snabb och billig stämpel tillverkare?!

  Ska man skicka ut save the date i januari och de "riktiga" lite senare. eller kan man skicka ut dom direkt? Vi kommer nämligen ge en del inbjudningar till släkten i julklapp "årets julklapp" och det blir då den färdiga inbjudan. Känns konstigt att skicka ut save the date till resten av gästerna i så fall.

  En egen hemsida har jag läst att man kan ha under planeringen och för gästerna. Erfarenheter och tankar mottages gärna. Eller ska man lägga idet klassiska infobladet med inbjudan om tex boende, presenter mm.

 • Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???
 • Ellis

  Jag hoppar in! Har eventuellt hoppat in tidigare också men orkar inte leta upp migsjälv ;) Vi ska också gifta os den 25/8 -12 Glad

  Är lite stressad över det hela då jag känner att vissa punkter börjar brinna i knutarna, t.ex. inte beställt klänning än :S Men jag jobbar flera jobb, studerar heltid och tar examen från högskolan om knappt en månad så jag får ta igen planeringen när skolan är klar i juni. Det ska gå! :) 

 • mariakarolina
  Ellis skrev 2012-05-09 19:23:08 följande:
  Jag hoppar in! Har eventuellt hoppat in tidigare också men orkar inte leta upp migsjälv ;) Vi ska också gifta os den 25/8 -12 Glad

  Är lite stressad över det hela då jag känner att vissa punkter börjar brinna i knutarna, t.ex. inte beställt klänning än :S Men jag jobbar flera jobb, studerar heltid och tar examen från högskolan om knappt en månad så jag får ta igen planeringen när skolan är klar i juni. Det ska gå! :) 
  Du hinner :)
 • Ellis
  mariakarolina skrev 2012-05-10 07:49:53 följande:
  Du hinner :)
  Tack! Det tror jag också :) Vilja våld och vasselin eller vad heter det? ;)

  Men lokal och vigselförrättare är bokade, mat och tårta preliminärbokat, save the date skickat, hindersprövning skickat. Så i värsta fall får jag väl lägga ut mer för klänning än vi tänkte, det viktigaste är ändå  att vi gifter oss :)

  Har ni börjat bli nervösa än? Mina vänner frågar mig det hela tiden, men änsålänge är jag bara glad och lite stressad över att hinna med allt ;) 
 • zoolin

  Vi har så många lösa trådar som ska bindas ihop men det kommer väl medans tiden går när det börjar närma sig.

  Det är klänning som ska få ändringar, skor som verkligen ska kännas in, det är catering som ska bestämmas, tårta som ska bestämmas, dekorationer, dukar, blommor, musik (psalmer och vigselmusik är klart men inte in- och  utgångsmusik), OSA ska passeras, program ska ordnas etc..

  Jag är inte nervös men jag börjar känna att det börjar bli verkligt :)

 • HelenJ

  Hej alla!


  Jag hoppar också in här!:) Inser när jag läser hur långt ni har kommit att jag ligger lååångt efter..! Tidsoptimist som vanligt!


  Har lite svårt att bestämma färgtema, det finns ju så mycket fint! Hur har ni tänkt?


   

 • Ellis

  Idag har jag preliminärbokat maten så att de inte bokar in någon annan samma dag, eller ja så de åtminstone vet att de har tid för oss
  Viktigast av allt: Flört Köpt klänning, slöja och väska! =D Eller jag fick väskan av butiken rättare sagt. (För Malmöbor: 70% rea på Cinderella, var väldigt stort utbud tyckte jag och väldigt bra service. Någon som vet ifall det är Ateljé MB som tar över?)

  Tårtan är halvt preliminärbokad, hon som ska göra den sa att det räcker att boka en vecka innan men hon vet om vårt datum iaf.

  Vi måste bestämma toastmaster snart så vi kan göra/beställa inbjudningskorten... :S Vi har dock skickat save the date kort för några månader sedan då vi har en del resglada vänner och några som bor utomlands så att de kan planera hemkomsten och resor om de vill närvara vid bröllopet (vilket de vill)

  HelenJ: Färgtema vet vi inte än... Jag gillar murgröna, sambon är inte lika förtjust. Jag tänker att jag vill inte beställa dyra arrangemang, så vi ska välja blommor och sånt utifrån vad vi klarar av att göra själva och beställa själva.  

  Tycker ni 1500 är dyrt för bröllospsfrisyr inkl. testuppsättning? Det är nog antingen det eller göra själv för jag vill inte gå till en frisör som använder djurtestade produkter och har hittills lyckats hitta en som inte gör det i staden där jag bor, och de tar lite drygt 1500kr enl hemsidan (jag kommer inte ihåg exakt summa på rak arm). 

 • zoolin

  3 månader kvar idag :)

  Igår köpte sambon ny kostym. En Dressmanbutik hade 50% på allt i butiken så sambon passade på och fyndade :)
  En jättefin svart kostym, ett par trekvartsbyxor, en t-shirt och ett par kalsonger för 1350:-

  Vi har bokat in vigselsamtal med prästen, kommer ha det redan om några veckor då hon skulle ha semester sen och tiden springer snabbt på. Jag har köpt mina bröllopsskor och lite andra smågrejor.

  Bit för bit så faller pusslet på plats.

 • Ellis

  Vi var hos guldsmeden igår och har nu beställt ring som han ska göra. Jag ska beställa/skriva inbjudningskort så fort jag är klar med skoluppgift som ska in imorgon natt senast Glad Vi har redan skickat save the date så folk vet redan om när det blir.

 • zoolin

  Idag ska vi träffa prästen, det är kanske lite tidigt men hon ville träffas innan semestern och allt.

  Det som vi har gjort på sistonde är att vi har bokat cateringsställe och ska senare boka själva buffémenyn.
  Jag har haft en ny träff på festlokalen där vi ska ha festen för att kolla in närmare vad de har i servis och liknande - de hade så gott som allt :) Vi har fått hindersprövningen så den ligger här hemma och väntar. Vi har haft sista OSA. Kanske också lite tidigt men vi ville vara tidiga ute då ungefär hälften av gästerna kommer resa en bit för att komma till bröllopet. Nästintill alla har tackat ja :)

  Ja, vad mer?

  Hur går det för er?

 • polkapinne

  Det mesta har gått som planerat för oss. Visst har det varit lite grejer under våren men allt har löst sig.

  Idag ska vi köpa våra vigselringar :)  Ska bli härligt att få bocka av den posten.

  Annars så vill jag ha ut inbjudningarna denna vecka MEN i infobladet vill vi skriva vem som är toastmaster och att de ska kontakta den personen om de vet att de vill hålla tal. Men ingen vill vara toastmaster. Det är jättetråkigt och just nu har jag lite panik över det. 

   

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???