Inlägg från: Brud1208 |Visa alla inlägg
 • Brud1208

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Vi håller på att planera för fullt (eller jag iall fall) Skrattande Jag har en fundering om inbjudningskorten. Vi ska beställa en stämpel med våra namn, någon som kan rekomendera en bra snabb och billig stämpel tillverkare?!

  Ska man skicka ut save the date i januari och de "riktiga" lite senare. eller kan man skicka ut dom direkt? Vi kommer nämligen ge en del inbjudningar till släkten i julklapp "årets julklapp" och det blir då den färdiga inbjudan. Känns konstigt att skicka ut save the date till resten av gästerna i så fall.

  En egen hemsida har jag läst att man kan ha under planeringen och för gästerna. Erfarenheter och tankar mottages gärna. Eller ska man lägga idet klassiska infobladet med inbjudan om tex boende, presenter mm.

 • Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???
 • Brud1208

  Ja, tiden bara rusar iväg. Vi ska Ha ett kyrklig vigsel med efterföljande fest i herrgård och orangeri. Vi ska titta på det sista alternativet på lördag, hoppas att det är bra så man kan avklara det i allafall. Vi har prel bokat tre ställen.... Jag tänker mig ett modern och romantiskt bröllop, det temat kommer gå genom allt från inbjudan till min klänning och lokalen. Det var min syster som ska vara tärna som sa att hon gärna ville ha en lös fläta i håret och då lossnade det för mig. Mina tankar kring klänning och lokal förändrades snabbt. Nu vill jag ha en klänning i spets med släp till skillnad från innan då jag ville ha en klänning vars kjol var puffig och med pärlor upptill.... Jag kommer ha färgtema grönt och vitt och lite inslag av naturbeigerosa. Vi blir ca 70-75 gäster. Det är lite svårt att veta vilka minska bjuda, jag jobbar mycket och mina kollegor är mina kompisar men mackan ju inte bjuda alla och om man bara bjuder några blir det lite konstigt, hur gör ni? Eller ska ni bara ha för de närmaste? Antal? Jag tror att vi kommer skicka ut alla inbjudningar i januari, eftersom de går ut till släkten i jul. I dagsläget är det bara min syster och kusin samt en gäng kollegor som vet om att vi ska gifta oss. Jag läste lite igår om att det är många som skickar ut inbjudan upp till sex mån före med tanke på att det är tider som många reser bort. Inser att jag inte hinner med att göra ett save the date kort också.... Är det enkelt att Göra en egen sida, tar det mycket tid?? Kan en icke data intresserad typ klara av det ;) vad ska man tänka på? Vad ska ni själva ha för typ av bröllop??

 • Brud1208

  Doris, vi har också valt grönt och vitt eller ljus puderbeige som vår färg. Har du gjort några inbjudningar? Eller dekoration ännu? Jag är lite sugen på att köpa gröna och vita rislampor för att pynta med i lokalen.

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???