• Egalia

    Önskar tips på saker att önska sig

    Kära fröknar och fruar

    Jag önskar tips på bra saker (i olika prisklasser) som jag kan ta med på vår önskelista (som vi skriver på begäran av flertalet av våra äldre gäster och familjemedlemmar).

    Väldigt, väldigt gärna tips på bra modeller och märken för hushållsmaskiner och hushållsgeråd (allt vi äger är begagnat och väldigt skruttigt) men också annat (t.ex tips på roliga saker att göra tillsammans som man kan önska sig). Vi vill skriva en så lång och varierad önskelista som möjligt och behöver därför massor av tips.

    Så har ni någon hushållsappparat , fint porslin, bra kniv, eller annat i hemmet som ni tycker är fantastisk, roligt och/eller praktiskt (om så bara en elektrisk konservöppnare!Glad) eller om ni fick eller önskar er något annat så berätta det gärna för mig!

    Tack på förhand! Hjärta

  • Svar på tråden Önskar tips på saker att önska sig
  • Egalia

    Ohh så bra att jag har fått massa svar! Jag har inte alls sett det.

    (Det borde verkligen finnas en liten meddelandefunktion så att man kan få ett mejl eller dylikt, eller det kanske det finns?)

    Kniv (och knivskrock:) servis, linnen, symaskin, sodastream, presentkort bakformar mm och tips på länkar noteras!

    Tack så jättemycket! Väldigt hjälpsamt!!!

    {#emotions_dlg.flower}

  • Egalia
    Aniara4 skrev 2011-10-25 10:27:49 följande:
    Gör inte så här:
    www.dn.se/blogg/etikettfragan/2009/10/16/inte...
    Ps. Jag läste Magdalenas Ribbings svar. Syrligt! Man undrar vad som stod i den där pdfn... Glad Det är väldigt svårt att veta hur man ska göra. Man vill ju inte ge beställarlistor men å andra sidan är det ett önskemål från flera av våra gäster att det ska vara just så specifikt som möjligt. När jag har funderat på att bara önska presentkort (för att underlätta) säger någon att det är tråkigt att ge sånt som man inte kan slå in. Säger man att man ska önska pengar tycker nån annan att det är fult och säger man att man inte vill ha något alls och inte heller förväntar sig något säger nästan alla jag har pratat med de ändå kommer att köpa något.

    Man nog inte glädja alla... Glad

     
  • Egalia
    LindaochJohn skrev 2011-10-29 13:55:13 följande:
    Vi kommer göra en lista, OM någon frågar, som våra föräldrar kommer få. Vi kommer att ha många olika saker i olika prisklasser på listan.

    Vi kommer nog att önska oss en del trädgårdsväxter! Lite olika, specifierade träd o buskar mm.
    Biobiljetter, restaurangbesök mm.
    Trädgårdsväxter är en jättebra ide! Kanske något fint till balkongen... Blir ju perfekt i maj Glad
Svar på tråden Önskar tips på saker att önska sig