• Invincible

    Önskar tips på saker att önska sig

    Vi önskade oss en kitchen aid och fick det med varenda upptänktligt tillbehör. (nej, nu överdriver jag. men den skär och river grönsaker, den maler kött, den gör puré.... ja och så vispar den och knådar och gör allt sånt vanligt såklart) Den använder vi jättemycket!

    Vi önskade oss knivar (och NÄ, inga band har skurits mellan mig och mannen och svågern.... ;P ) och fick fina från global. Köksgeråd från le crueset tycker jag om, finns i fina färger och det finns både sköna formar, uppläggningsfat, gjutjärnsgrytor och pannor mm. mm.

    Presentkort på NK fick vi massor av, det är ett utmärkt ställe att shoppa hemma-saker på! Sen önskade vi oss isländska kronor att göra äventyr för på Island (åkte på resan två dagar efter bröllopet) och fick en del. Så vi åkte på valsafari, ridturer, hyrde bil och åkte runt på ön och så vidare. Och åt SÅ mkt god mat.

    Men jag tycker det är kul att önska sig saker i olika prisklasser också. Vi hade t.ex. skrivit upp biobiljetter, för vi älskar att gå på bio, och det är inte så löjligt dyrt. :)


    And tonight we can truly say - Together we are invincible
Svar på tråden Önskar tips på saker att önska sig