• Dejli

    Hur vet man vad som är smygreklam?

    Jag blir alltid misstänksam när företaget nämns direkt i rubriken... är det av en gammal "kändis" så bryr jag mig inte, men är det av en användare jag inte alls känner igen så börjar varningslamporna blinka. Å andra sidan så brukar "kändisarna" veta hur det funkar och vara klyftigare än så...

    Samma sak om en användare inte deltar i andra diskussioner än just detta ämne (säg musiker) och bara hyllar en och samma artist och inte nog kan tala om hur nöjda de är.

    Om många användare snart efter trådstart går in och håller med TS om vilken fantaaaastisk artist det är, och gärna har likartade användarnamn och/eller avatarer och ofta är väldigt nystartade också.

    Det brukar också märkas om "tipsaren" tar kritik personligt, då är det nåt fuffens också... om jag är skitnöjd med sångerskan Anna Andersson, som jag inte känner personligen, så går jag ju knappast till personangrepp om någon inte gillar henne eller tycker att inlägget är misstänkt. Däremot om det är Anna Andersson själv som är TS eller medlem av doa-kören så blir stämningen gärna hetsk.

Svar på tråden Hur vet man vad som är smygreklam?