• Syrinx

    Vad ska jag ge honom i morgongåva?

    Norrskensflamman skrev 2011-10-20 13:46:39 följande:
    Å andra sidan så är väl morgongåva inget måste... eller? TS, vore jag du skulle jag komma överens om att skippa morgongåva och ge varandra nåt gulligt på årsdagen eller halvårsdagen istället eller nåt sånt. Det är  ju nog många "måsten" och en massa stress i samband med bröllopet. Som ju antagligen också kostar en massa pengar. Det blir ju liksom ingen spontan gåva direkt...
    Jag tycker inte heller att morgongåva är ett måste på något vis.

    Om du TS säger dig vara en person som ger så personliga presenter med mycket pill och fix, är det inte bättre att du väntar så att det blir en genuin present från hjärtat? Inte någonting som bara "måste" vara. 

    Jag tror att det finns en väldigt stor risk att man gör en massa saker som faktiskt inte alls behövs inför bröllopet, om man hänger för mycket här på BT och ska ta hjälp av alla andra och höra vad de har gjort. Ibland är det nog bättre att bara gå tillbaka till sig själv - och om du TS glömmer bort att tänka på morgongåvan för att det är så mycket annat i huvudet, då skulle jag säga att det är bättre att vänta. 
Svar på tråden Vad ska jag ge honom i morgongåva?