• Chicita

    Hur mycket har ni lagt på present till bröllop?

    Jag har spenderat allt från 0 kr till 1500 kr på present till brudpar.


    Oftast så har jag bakat tårtan till dom på senare tid, och då skänker jag antingen hela tårtan eller så får dom betala ingredienserna (eller delar av dom). Men bara ingredienser till en tårta för 80 pers kan gå på över 1000 kr beroende på fyllning mm. Och så går det ju massor av tid. (och dom senaste bröllopen har varit med mellan 60 och 100 gäster, det var därför jag valde 80 pers som snitt ifall nån undrar Flört)


    Annars blir det ibland något egentillverkat och ibland något köpt eller att jag ordnar övernattning till brudparet på "mitt" hotell som gåva eller liknande.


    Jag tycker att det är viktigare att se till vad det är för typ av personer som brudparet är - än att ge saker "bara för att man ska göra det".
    När en kollega på jobbet gifte sig så skramlade vi ihop pengar till fonden för forskning om plötslig spädbarnsdöd eftersom hon förlorade ett barn 1 vecka innan BF ett par år tidigare och det ligger henne varmt om hjärtat.
    En annan kompis älskar att pyssla och hennes man är whiskyfantast. Hon håller på med scrapbooking, sticka, virka sy mm... Hon fick en korg med blandade stuvbitar, garn och fina papper och han fick en flaska whisky som han gått och funderat på länge. Det enda som kostade nåt var whiskyn eftersom jag hade allt annat hemma Flört

Svar på tråden Hur mycket har ni lagt på present till bröllop?