Inlägg från: DiePrinzessin |Visa alla inlägg
  • DiePrinzessin

    Var i Grekland?

    Min favoritö i Grekland är Samos. Nu har jag ingen vana att resa med barn men ön har en egen flygplats och det tar inte allt för lång tid med transfer (jag åkte buss 20 minuter, till en av de närmaste städerna). Däremot är det stenstrand, vilket inte alla gillar och det är inte långgrunt, utan det blir rätt djupt snabbt. Men om det är likadant vid alla stränder på Samos vågar jag inte lova (Har även för mig att det finns två strandstränder men att vid dem ligger inga hotell.)

    Jag var på Kreta i maj ett år och då var vädret inte roligt. En tjej som jobbade på hotellet sa att det var ovanligt men att vädret i maj blir allt mer instabilt. Så jag hade nog satsat på början av september.

    Samos är iallafall min lilla greklandspärla :)

  • DiePrinzessin

    Jag kan ha fel och Grekland har ju en del öar och vädret kan ju variera sig beroende på vilken ö ni väljer att åka till. Men jag hade valt juni framför maj. Bara för att vara på den säkra sidan. Kollade lite på olika flygbolags sidor och temperaturen skiljer sig ganska mycket mellan maj och juni. I vattnet är det till exempel 19 i maj och 22 i juni. Även dags- och kvällstemperaturer skiljer sig mycket. Men det är ju en smaksak om man vill ha sverigevarmt eller varmare Flört. Och jag har bara varit i Grekland i maj en gång och då hade vi kanske bara otur med vädret?

Svar på tråden Var i Grekland?