Inlägg från: typjenniifer |Visa alla inlägg
  • typjenniifer

    20 år och förlovad?

    Hej!

    Jag är intresserad av att höra andras åsikter om detta. Jag och min pojkvän är båda 20 år gamla. Vi har bara varit tillsammans i ca 3 månader men vi båda känner att allt är perfekt mellan oss, vi är som skapade för varandra. Vi båda är unga vuxna och mogna för våran ålder. Vi är varandras "soulmate" och vi är samtidigt bästa vänner. Vi har en perfekt relation. Vi har aldrig bråkat, men däremot pratar och disskuterar vi om saker och ting. Vi lyssnar på varandra om man har något att säga och vi ställer upp för varandra, oavsett tid på dygnet. Ja, vi älskar varandra och vi är helt enkelt perfekta för varandra. Vi möttes på en dejtingsida och det klickade direkt. Jag bor hemma men även hos honom till och från, det funkar perfekt!

    Nu till själva saken. Jag har fått säsongsjobb uppe i Sälen så jag kommer vara där i ca 4 månader. Det innebär, att när jag åker så har vi varit tillsammans i ett halvår. Vi har pratat väldigt mycket om detta och vi har lovat varandra att vi ska göra allt för att få tid tillsammans under dessa månader. Sen började vi helt plötsligt börja prata om att symbolisera våran kärlek, med ringar. Oavsett hur långt vi är ifrån varandra så har vi alltid varandra nära. Vi vill alltså förlova oss. Vi planerar att göra detta på våran 6 månaders-dag eller på nyårsafton som vi då firar uppe i Sälen.

    Ursäktar för all text men är riktigt nyfiken på vad alla tycker om detta. Åldern, tiden vi varit tillsammans, situationen osv. Dela med er av era tankar! 

  • Svar på tråden 20 år och förlovad?
  • typjenniifer

    Tack för alla uppriktiga svar! Tacksam för det. När jag säger att vårat förhållande är perfekt så är det det för oss. Vi tycker att det är perfekt när man kan disskutera eller bråka men också lösa det snabbt och enkelt. Inga svårigheter där. Men självklart kommer vi bråka om större saker, senare, men då löser vi det då. Vi är starka och vi kommer klara det!

    Vi har sett varandras dåliga sidor men vi hanterar dom så otroligt bra och när vi inte kommer överens om saker och ting så pratar vi om det. Och detdär med att vänta och se fram emot det längre fram, det finns massor med saker som vi ser fram emot. Leta lägenhet, flytta ihop, tänka på att skaffa barn, skaffa barn. Och när man har det och om man redan är förlovad så har man dendär känslan sen att gifta sig efter så lång tid med allt detta bakom sig.

    Kan inte riktigt förklara allt men vi struntar egentligen i vad folk säger om åldern och tiden. Ska bli intressant att se våra föräldrars och syskons miner när vi visar upp detta efter nyår men vi bryr oss inte riktigt om vad dom ska säga. Jag hoppas dock att folk kan vara glada för våran skull och hoppas på oss helt enkelt! Jag VET att även om mina föräldrar kommer tycka det är för tidigt så kommer dom vara glada för våran skull! :)

  • typjenniifer

    Tycker det är tråkigt att det är så många som skriver att vi inte ska bry oss om vad andra tycker. För jag skrev att jag bara ville höra åsikter och tankar. Vi bryr oss inte om att folk säger att vi ska vänta ett tag till eller att vi är för unga osv. Vissa människor lär känna varandra och fatta tycke om varandra riktigt snabbt. Det vet ni som har skrivit att ni har känt likadant. Jag och min pojkvän tvivlar inte alls på varandra och vi vet vad vi vill. Vi var bara nyfikna helt enkelt. Vi har bestämt ringar och datum. Fina silverringar och min kommer ha en diamant. Detta kommer ske på nyårsafton uppe i Sälen. Kommer bli underbart och vi är så lyckliga! Glad

  • typjenniifer

    Tack för alla svar. Vi har pratat mycket om detta och det blir bara bättre och bättre. Det var nämnligen hans idé att vi skulle söka säsongsarbete tillsammans men bara jag fick jobb. Men förra veckan fick vi besked av min chef att han hade ett jobb till han med. Så vi åker upp till Sälen tillsammans, bor i en stuga med 4 andra. Kommer bli grymt kul och att vi får uppleva denna resa tillsammans betyder så otroligt mycket förr oss båda. Och nu kommer nyårsafton (då vi förlovar oss) att bli underbart! Ringarna kommer vilken dag som helst! *Pirrigt!* :)

  • typjenniifer

    Vi har det hur bra som helst! Vi jobbar i Lindvallen just nu, båda två, och bor även ihop här uppe! Åker hem om ca en månad, känns trist. Trivs jättebra här med jobb och min fina fästman! :)

Svar på tråden 20 år och förlovad?