• SaJo1981

    Har ni nåt speciellt minne från er dag?

    För min del var det allt fint från mina nära vänner, tex en film om min möhippa och ett tal från två mycket nära vänner.... Sen släppte vi iväg thailändska rislyktor (khom loy) och det blev så himla fint! Det var väldigt mycket fint....tiden från porträttfotograferingen och till festlokalen där jag och min man satt och njöt av varandra i bilen var också toppen:) Men hur ska man välja? Vet inte hur många gånger vi sagt efteråt att vi vill återuppleva hela dagen igen!

  • SaJo1981

    Det var verkligen en toppendag :) wow för mig var nog när min man blev alldeles tårögd och tjock i halsen under vigseln när det var hans tur att prata samtidigt hör jag hur alla mina tre tärnor gråter bakom mig..,då grät jag ännu mer (blödig som jag är grät jag mycket den dagen...men av lycka då!) och talet från två av mina närmsta kompisar som de höll tillsammanas trots att dom inte kände varandra innan möhippan var också wow!

  • SaJo1981
    Jhkk skrev 2011-09-22 01:03:53 följande:
    Sajo1981: hur gjorde ni med rislyktorna? Hade ni en till varje gäst eller ett par stycken bara? Vem släppte upp dem? Tog det lång tid? Fick alla gå ut under tiden? Snälla berätta, tror att vi köpt för många lyktor och att genomförandet kan bli svårt!
    min man är född i thailand så hans mamma åkte dit och köpte en herrans massa lyktor så vi hade till allihop=) det tar lite tid eftr att man tänt dem tills de är varma nog så de kan lyfta, jag och min man släppte upp första lyktan sen släppte alla andra som ville ha upp efter det, min svärmor och hennes systrar hade lite extra koll och gick runt och hjälpte folk för man måste hålla dom rakt och få upp lampan annars fattar allt eld på dem, vet inte hur lång tid det tog men det blev fantastiskt mysigt och fint, alla sa att dom tyckte det var ett jätte fint inslag=) vi hade dessutom turen att det hade kommit ett litet regn precis innan så det var blött ute (inte så stor brandrisk) men ändå var det uppehåll när vi var ute=)


  • SaJo1981
    Liten skrev 2011-09-23 09:21:12 följande:
    Usch hur blödig är inte jag då om jag själv sitter och blir tårögd av att läsa detta Flört
    hahaha=) härligt att det finns fler än jag ;P
  • SaJo1981

    SnartFruSir:woooow! Det var så jag blev tårögd här henma..

Svar på tråden Har ni nåt speciellt minne från er dag?