• Jag han

    Har ni nåt speciellt minne från er dag?

    har ni någon särskilt minne från er dag. Något extra som känns i hjärtat. Allt var väl säkerligen underbart, men om något oväntat kanske hänt, eller om något gick extra bra? Nåt oväntat tal, eller nåt helt annat..


     


    Något som fick mig lite extra lycklig var när vi kom tillbaka från vår åktur med bilen, till herrgården vi skulle vara vid.


    Då stod alla våra gäster uppradade framför oss och välkomnade oss. Visste ju vilka vi bjudit, men den känslan att se alla nära och kära samlade på samma ställe (i kyrkan var jag för nervös för att uppfatta alla gäster). Och alla var där för VÅR skull! Då fick jag en extra lyckokick..


     


     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-20 21:32
    ber om ursäkt för mitt "sluddriga" inlägg. Är lite trött och ser på tv samtidigt.. ;)
  • Svar på tråden Har ni nåt speciellt minne från er dag?
  • Jag han
    Pinkgrape skrev 2011-09-20 21:30:01 följande:
    Att vi fick en stund helt ensamma.

    Först var det vigsel och efter den åkte vi iväg för fotografering. Den gick lite snabbare än planerat, så vi åkte hem till vår lägenhet en stund. Bara jag och min make. Vi var hemma helt ensamma ca 40 min innan vi åkte vidare till festlokalen och alla gäster.

    Det var helt underbart. Vi satt och pratade om vigseln och allt möjligt. Pusta ut, hämta andan och sedan körde vi stenhårt igen! :P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    låter underbart! :)
  • Jag han

    nä, egentligen är det väl omöjligt att välja ut en sak. För oss var allt också helt fantastiskt underbart. Alla tal som jag grät mig igenom, bandet som spelade, alla nöjda gäster etc etc etc... Kan fortsätta länge, men just den dät WOW-känslan jag fick när jag fick se alla där, för bara vår skull. Alla bästa människor på ett och samma ställe.. Det var nåt speciellt med det.. :)


    Låter som ni haft en underbar dag förresten!!


    SaJo1981 skrev 2011-09-20 21:56:50 följande:
    För min del var det allt fint från mina nära vänner, tex en film om min möhippa och ett tal från två mycket nära vänner.... Sen släppte vi iväg thailändska rislyktor (khom loy) och det blev så himla fint! Det var väldigt mycket fint....tiden från porträttfotograferingen och till festlokalen där jag och min man satt och njöt av varandra i bilen var också toppen:) Men hur ska man välja? Vet inte hur många gånger vi sagt efteråt att vi vill återuppleva hela dagen igen!
Svar på tråden Har ni nåt speciellt minne från er dag?