• Annika611

    Sambon före äktenskapet eller inte?

    Jag är nyfiken helt enkelt. Hur ser statistiken ut bland oss som är registrerade på Bröllopstorget, är de flesta sambon före de gifter sig eller är andra modeller också vanliga?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Sambon före äktenskapet eller inte?
  • 123ost

    Jag skulle personligen aldrig kunna gifta mig med någon som jag inte varit sambo med.
    Man får se så många sidor av varandra som man aldrig sett förut (positiva och negativa)

  • Iseika

    Vi bodde ihop i sex och ett halvt år innan vi gifte oss. För oss var det tämligen självklart att ha sex någon gång under den tiden

  • Lissie84

    Vi kommer att ha varit tillsammans i över 12 år när vi gifter oss nästa sommar. Men vi har bara bott ihop i ca 3 år. 

  • Kattpoet

    Jag skulle ALDRIg gifta mig med någon man inte bott ihop med.....
    Men man ska aldrig säga aldrig,  vi kunde inte bo ihop innan vi gifte oss så vi satte oss ner och pratade genom allt,  såg till att datorerna inte stod i samma rum och att vi kunde få egen tid och samtid med.

    Det var mycket prat och planerande för att få det att fungera så smärtfritt som möjligt, vi var väldigt medvetena om att vi är  två   personlighet med olika styrkor och svagheter.  Så det var inget rosenrött gulligull när vi flyttade ihop och vi fick det inte lätt hellre men det gjorde oss starkare som par.

  • Ihöst

    Vi gifte oss förra helgen men bor inte ihop än. Till nyår skall vi ha gemensamt boende.

  • Syrinx

    Har man möjlighet att bo ihop innan man gifter sig tycker jag att man självklart ska ta det tillfället. Man lär känna varandra på ett helt annat sätt när man bor ihop än vad som någonsin är möjligt utan att bo ihop - därmed absolut inte sagt att par som inte bor ihop inte skulle känna varandra. Det finns så många saker i vardagen som inte kommer fram förrän man bor tillsammans, och jag är glad att känna att några stora överraskningar kommer det definitivt inte komma upp mellan mig och min fästman när vi väl har gift oss. Vi känner varandra utan och innan, vi är trygga i varandras sällskap i alla sammanhang och allra viktigast - vi vet att vi älskar varandra trots alla små egenheter som finns i vardagslivet. Vi vet helt enkelt vem det är vi gifter oss med, och det är alldeles fantastiskt!

  • Future Mrs S

    Jag för min del köper inte "grisen i säcken" ;D 

  • Syrinx
    Future Mrs S skrev 2011-09-18 18:36:41 följande:
    Jag för min del köper inte "grisen i säcken" ;D 
    Good point! Flört
  • Future Mrs S
    Syrinx skrev 2011-09-18 18:44:02 följande:
    Good point! Flört
    Känns som en tröja kan jag köpa på postorder och bara ha sett på bild, men en bil provkör jag och ett hus/lägenhet tar jag t.o.m in oberoende besiktningsman.. 
  • Future Mrs S
    Future Mrs S skrev 2011-09-18 18:47:43 följande:
    Känns som en tröja kan jag köpa på postorder och bara ha sett på bild, men en bil provkör jag och ett hus/lägenhet tar jag t.o.m in oberoende besiktningsman.. 
    Flört
Svar på tråden Sambon före äktenskapet eller inte?