Inlägg från: JNT |Visa alla inlägg
  • JNT

    Fy vad ledsen jag blev… Borgerlig vigsel Ö-vik

    Jag tycker det låter som att ni fått ett väldigt dåligt bemötande. Det fina med en borgerlig vigsel är ju att man kan utforma den som man vill! Har ni pratat något med er vigselförrättare om hur ni vill ha det? Annars är ju det det första ni måste göra.


    När det gäller lokal är det ju inte så mycket att göra något åt att det inte finns några bättre att tillgå. Ni känner inte någon som har en större lokal ni kan låna? Kanske någon förening som hyr ut sina lokaler? Finns det kanske en lokal i restaurangen där festen ska hållas som ni kan vigas i?


     


    Vi ska gifta oss borgerligt, ceremonin kommer ta ca en halvtimme med sång, musik, diktläsning och vigseltal utöver det obligatoriska. Vår vigselförrättare har kommit med massor av förslag och tips på hur vi kan göra det så personligt som möjligt. Han heter Hans Henriksson och finns i Gislaveds kommun, men han har vigselrätt i hela Sverige. Om ni vill kan ni ju kolla med honom? Han tar inget betalt utöver resekostnaden. Kolla på www.gislaved.se och sök på borgerlig vigsel så finns hans kontaktuppgifter där. Ett tips om det inte känns bra med den ni har bokat!


     


    Lycka till!

Svar på tråden Fy vad ledsen jag blev… Borgerlig vigsel Ö-vik