• Popaulolinona

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Härlig tråd!! Här kommer jag att hänga mycket :)
    Vi gifter oss i september så vi har guld och höstfärger som tema... Här är våra inbjudningskort:



  • Popaulolinona


     


    Nåt i den här stilen kommer servettringarna bli. Det här är bara en snabb test-prototyp jag slängde ihop nu av det jag hade hemma. Jag förstår ju att de kommer att se hemma gjorda ut, men tycker ni att dom ser sådär haffsigt hemmagjorda ut? Funderar på om jag ska stämpla på något mer, men kanske ska man försöka hålla dom lite enklare? Det ska ju göras några ;)

    Med eller utan blomma?
  • Popaulolinona
    Chicita skrev 2013-06-18 11:47:31 följande:
    KISS (Keep It Simple Stupid) är ett av mina favorituttryck när det gäller sånt här. 
    Jag brukar använda det till mig själv också Flört Det är så lätt annars att man bara lägger till och lägger till dekorationer och sen blir det rörigt och fult - men man vet inte vad som gått fel.

    Jag skulle behålla blomman, men jag skulle satt tre små pärlor i mitten av den eller en sån där större "halvpärla" så att den liksom får ett klart och tydligt centrum som blommor ju faktiskt alltid har.
    Men annars skulle jag inte ändra något Glad 
    Lite så kände jag oxå, och har lite svårt att bestämma mej ang. blomman... Ska testa med pärlor och se hur det känns :)
  • Popaulolinona

    Hej alla glada pysslare! :)
    Vänder mej hit för lite hjälp/tips. Vi gifter oss den 21/9 och tänkte hålla lite hösttema på festen. Jag tänkte göra äppel-lyktor att ha på borden. Problemet är att jag kommer så att säga ha lite att stå i dagarna innan och tänkte höra om någon har något bra tips på hur jag ska få äpplena att hålla sej fina även om jag gör dom några dagar innan dagen D. Tror ni det funkar att lacka dom? Ska jag isf även lacka i gropen där ljuset ska sitta? Vad tror ni? Några idéer? :)

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)