Inlägg från: BlomAnna |Visa alla inlägg
  • BlomAnna

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Tinzi skrev 2011-10-27 12:55:01 följande:
    Oki vart ligger det då? Nära göteborg, borås lr sthlm kanske?;)

    Jo mitt är ju alltså helt färdigt, men man kan ju inte själv ha på båda sidorna utan det måste ju göras i tryckerier eller?
    Du kan skriva ut dubbelsidigt men det är lite meckigt om pappret ska vara vikt sen...
  • BlomAnna

    Jag tror bestämt att jag köpt min vigselring för 419kr Jisses då...Hoppas nu att den passar ihop med min förlovningsring!

  • BlomAnna

    Tack! Den är inte riktigt som jag tänkt mig men jag tror det kommer bli bra med min tvåfärgade förlovningsring.


    Tänker att spetsen skall lappa över förlovningsringen.


     


    Funkar det inte eller om ringen inte känns bra är det ju int ehela världen om jag har den på andra handen som vanlig ring. 419 kr för en guldring 18k med diamanter i är ett kap oavsett vad den kommer användas till

  • BlomAnna
    Cattis77 skrev 2011-10-27 14:25:21 följande:
    Absolut, det har du helt rätt i! Inte fel att kunna sätta en så fin ring på högerhanden heller. Var fick du tag i den någonstans, om man får fråga? :)
    Tradera faktiskt...Skulle nog aldrig våga köpa av en privatperson därifrån men detta var en välkänd pantbank.
  • BlomAnna
    HederJarlestål skrev 2011-10-27 22:18:54 följande:
    Vårt bröllop blir väldigt billigt, misstänker jag. Mina kläder till dagen är nog det som gått på minst faktiskt. Hittade klänning och bolero på bonprix.se och skorna köptes på Ellos. Eftersom vi ska gifta oss borgligt går det på 1500 i vigselavgift, men behöver inte betala för lokalen där vi gifter oss. någon fest blir det inte, eftersom vi kommer gifta oss i Göteborg och vi knappt bjudit in några. Utan det blir en sväng till krogen med dom som kommer. Musiken blir gratis, tack vare fästmannens jobb. Samma med smink och håruppsättning.

    Kommer ta en natt på hotell efteråt, så ingen bröllopsresa.

    Och om vi någon gång, framöver, kommer ha en bröllopsfest så kommer jag nog göra som min syster gjorde. Dom som ville äta, fick ta med det själva. Samma med alkohol. Så bjöd dom bara på tårta och något lättare på natten.  Så där sparade dom in väldigt mycket pengar.
    Varför kostar det 1500 i vigselavgift?
  • BlomAnna
    RedHead skrev 2011-10-28 09:22:37 följande:
    Enligt mina beräkningar kommer inte vårt bröllop kosta mer än 30000-35000kr :3 Har vi tur ligger det under 30000kr :P
    Så bra.
  • BlomAnna
    HederJarlestål skrev 2011-10-27 22:30:11 följande:
    Vi kommer inte gifta oss i stadshuset/kommunhuset, så då kostade det tydligen det... Ganska irriterande, eftersom det inte går på 1500 att ta sig till stället vi ska gifta oss på, men det får det väl vara värt antar jag.
    Kosntigt när jag mailade med dem sa de 500 + resersättning.
  • BlomAnna
    Nudax skrev 2011-10-30 12:12:07 följande:
    Så långt har jag inte ens tänkt =P Min barndomsträdgård ligger också i skogen, utan grannar och rätt smala skogsvägar. Dock finns det ganska bra om plats att parkera på så tror ändå inte att det blir några problem =)

    Vad bra att du sa det där om at den synkroniserar, hur lång tid tar det då? Jag har ju också tänkt köra offline såklart. Kommer att ha två olika listor, en som körs vid middag på lite svagare ljud och en som är senare på kvällen till festen. Vi gifter oss först till sommaren 28 juli dock =) Ni då?
    Smart med lite bakgrunds musik under middagen....Tror visserligen det blir tillräckligt med prat och ljud ändå under middagen men under minglet innan vigseln kanske man skulle ha lite lugn klassiskmusik i bakgrunden...
  • BlomAnna

    Hämtade ut paketet material till inbjudningskorten. Nu ska jag bara hitta en snygg tapet att använda för att pimpa de nu bara vita korten jag köpt. om jag lyckas med min idé kommer nog korten bli riktigt fina och dessutom billiga

    Är det någon annan som tänkt använda tapet till några trycksaker?

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)